![]() |
Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης ;;;
Γεια σας είμαι καινούργιος στο φόρουμ, και ευελπιστώ ότι σύντομα θα είμαι κ κάτοχος ενός μεταχειρισμένου adventure 1200!
Θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος για το τι παίζει με την επέκταση εγγύησης μιας και έχω βρει κάποια μηχανάκια μεταχειρισμένα τα οποία αν κ είναι του 2007 λόγο της επέκτασης που έχουν κάνει είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση και αυτό είναι πολύ δελεαστικό! Άκης |
Απάντηση: Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης ;;;
Φιλαράκο πρώτη φορά το ακούω:hmmm:
|
Για ζητησε να σου διευκρυνησουν αν η εγγυηση καλυπτει και τον δευτερο ιδιοκτητη ή μονο τον πρωτο.........
|
Αν ισχύει, πόσο μπορεί να την χρεώνουν;;;;;:confused:
|
Επέκατηση??
Απλό φίλε από τον Βόλο (16 μήνες κάναμε εκεί)... πολεοδομία :sm7::sm7: ΕΡΕΕΕΕ κάνουμε και την πλάκα μας :p. Μιλάς μάλλον για τον +1 χρόνο ``καλής θέλησης``. Έτσι την ονομάζει η bmw. Αν πάθει κάτι η μοτο, από αστοχία υλικού.. σε καλύπτει μέσα στον 3ο χρόνο. Νομίζω ότι θα σε κατατοπίσει καλύτερα ο vteo. |
Και εγώ έχω ακούσει για την επέκταση.Δεν ξέρω όμως πόσο κάνει.:Απορία:
|
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας μέχρι τη METALAXIS και να έχεις μια, έστω και με καθυστέρηση, επίσημη απάντηση ;)
|
Λοιπόν βρήκα την άκρη για αυτό σας την γράφω ώστε να γνωρίζεται όλοι!
Επέκταση εγγύησης δεν κάνει η bmw! Ούτε έκανε παλιότερα. Το μονo που μπορεί να υπάρχει είναι εγγύηση όπως δίνουν κάποια μαγαζιά ή εγγύηση για κάποιο συγκεκριμένο εξάρτημα της μηχανής το όποιο χάλασε και το αντικαταστήσαμε με καινούργιο στην Bmw (πχ abs) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:09. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!