![]() |
ΜΠΑΤΑΡΙΑ-ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
Παιδες , δοκίμασε κανείς να βάλει μπροστά τη μοτο του,
(αναφερομαι σε BMW 1150,1200 κλπ ,κινητήρες boxer) που τον άφησε η μπαταρία , αμολόντας την σε κατηφόρα και αφήνοντας το συπλέκτη ??? |
Απάντηση: ΜΠΑΤΑΡΙΑ-ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
Απόσπασμα:
Μην το δοκιμάσεις καν .... Το έκανα, χωρίς να έχω πρόβλημα .... απλά για να ξέρω ... Σε ταχύτητες - σε μέτρια κατηφόρα - 30,40 km/h, δεν παίρνει με τίποτα, ούτε με τρίτη σχέση στο κιβώτιο, ούτε με τετάρτη .... Ακόμη και με πήδημα στην σέλα, μπλοκάρει ο πίσω τροχός ... Το έχω δει να γίνεται, στην Κρήτη που είχαμε πάει, σε μεγάλη κατηφόρα κ με πολλά χιλιόμετρα, ένα παλικάρι που του έσβησε κ με τις πολλές μιζιές έμεινε και από μπαταρία, κάποια στιγμή, την έβαλε μπρος στην κατηφόρα. Αλλά ....... με πολλά χιλιόμετρα .... :cool: |
Καλό είναι να το αποφύγεις Μακάριε !!!!!! :hmmm::hmmm:
|
Απόσπασμα:
η μόνη περίπτωση να βάλεις μπρος είναι να υπάρχει αλλο μέσο -μοτο,αυτοκινητο,κλπ να σου δώσει ρεύμα ? |
Απόσπασμα:
http://i247.photobucket.com/albums/g...mail_ukl_y.gif |
Απόσπασμα:
..... όχι ..... υπάρχει κι άλλη περίπτωση ...πιο εύκολη ..... ..... να κουβαλάς μαζί σου booster .... :D |
εγω το εχω κανει και πηρε σχετικα ευκολα.....:o:o |
Άμα έχεις λίγη μπαταρία πέρνει πολύ δύσκολα και είναι επικύνδυνο να σε ρίξει.Άμα όμως δεν έχει μπαταρία, δεν πέρνει με τίποτα.Μακάρι να κατέβεις όλο τον Όλυμπο:sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αυτό λέμε.Χωρίς μπαταρία, ούτε μίζα έχει ούτε πέρνει σε κατηφόρα:yz |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!