![]() |
Φορτιστης Μπαταριας batteryMinder 12248 AA
2 Συνημμένο(α)
Λογω λανθασμενης αποστολης κωδικου , αχρησιμοποιητος στο κουτι του πωλειταi ο πολυ καλος φορτιστης της εταιριας batteryminder και για λιγο διαστημα. Δεν υπαρχει πουθενα στην Ευρωπαικη Αγορα και μαζι του δινεται δωρο ενας Battery Condition Indicator.
Περισσοτερες πληροφοριες για τον φορτιστη : http://www.batteryminders.com/batter...nual_12248.pdf Μου κοστισε πανω απο 200 € (με το τελωνειο του) και προκειμενου να γλιτωσω τα εξοδα επιστροφης του πακετου και τον χρονο να παει και να ερθει το σωστο πακετο τον δινω 155 € . Καμια σχεση με ctek αν δειτε τα χαρακτηριστικα του , εναι αλμηρος αλλα πολυ καλος. Εννοειτα οτι το μοντελο ειναι αυτο για την ευρωπαικη αγορα 220-240 v |
Απάντηση: Φορτιστης Μπαταριας batteryMinder 12248 AA
Καλοπούλητο Γιάννη .... :) |
Σε ευχαριστω Νικο .
Η Odyssey θελει ιδιαιτερη μεταχειριση. Η φορτιση απλα απο το θηριο δεν ειναι αρκετη . Με το online βολτομετρο μου εδειχνε 12.4 v (με φορτιο στη θεση ON ετοιμη για μιζια) που θεωρω οτι ειναι χαμηλο για αυτην την μπαταρια. H μπαταρια θελει φορτιση και συντηρηση μεταξυ αλλων με υψηλα Amps αντιστοιχα που λιγοι φορτιστες διαθετουν περα απο τους <<δικους τους>> που ομως ειναι στα 110 V και ογκοδεστατοι. Εχω αλλαξει κανενα δυο διαφορετικους χωρις να εχω καλα αποτελεσματα. Ο συγκεκριμενος ειναι πολυ κοντα στις απαιτησεις της Enersys με την επιπλεον λειτουργια να επιλεγεις τυπο μπαταριας και Amps (αρα πιο χρηστικος) αλλα υστερει κατα 0,2 Amps κατα την συντηρηση της μπαταριας 13,4 αντι 13,6 του αντιστοιχου μοντελου ειδικα για Οdyssey το οποιο και ειχα παραγγειλει . Αν και απο τον κατασκευαστη του φορτιστη με διαβεβαιωσαν οτι για τις <<μικρες>> PC535 , PC626, PC680 κλπ δεν υπαρχει κανενα προβλημα μιας και εδωσα τοσα χρηματα δεν θελω να το ρισκαρω. Και ας ειναι το μοντελο για odyssey 50 € πιο ακριβο. Τα εγραψα αυτα για να γνωριζουν και οι υπολοιποι κατοχοι μπαταριας Odyssey. |
Κατατοπιστικός και τίμιος όπως πάντα ο Γιάννης ..... http://i247.photobucket.com/albums/g...LES-2/good.gif
|
Γιάννη, γιατί δεν τον δοκιμάζεις πρώτα,
πριν τον δώσεις; |
Δημήτρη σωστος ο προβληματισμος σου.
Πιστευω οτι αν δεν ημουν τοσο ψειρας και τοσο πεισματαρης θα ηταν το επομενο λογικο βημα και πολυ πιθανον να μην χρειαζομαι αλλον φορτιστη οπως δειχνουν και τα παρακατω διαγραμματα : http://img52.imageshack.us/img52/3178/12248n.th.jpg για τον battryminder http://img26.imageshack.us/img26/6158/odyssey.th.jpg για τον Odyssey Αν και τελικα το κοστος διαμορφωνεται οσο δυο μπαταριες PC535 (δεν το σκεφτηκα να παρω δυο στην ομαδικη :D )πιστευω οτι αξιζει τον κοπο μιας και η συγκεκριμενη εταιρια παρεχει μια αξιοπιστη λυση κατα της θειικωσης. Αν και μια φορα υπηρξα τυχερος , οταν ειχα μεινει απο μπαταρια της μανας της που μου πηρε μπρος με δευτερα σε μικρη κατηφορα , δεν το ρισκαρω, ερχεται και χειμωνας .... Εχω ερθει και σε συμφωνια για την επιστροφη του αφου τους διαβεβαιωσα πρωτα οτι δεν τον εχω χρησιμοποιησει , να μην βρεθω προ εκπληξεως... |
Κατοπιν νεωτερου email απο τον τεχνικο προισταμενο της εταιριας που με διαβεβαιωνει οτι τα δυο μοντελα δεν εχουν διαφορες και οτι το υπαρχων ειναι 100% καταλληλο για την Odyssey PC535 αποφασισα να τον δοκιμασω.
Οτι χρησιμα συμπερασματα βγουν απο την νεα <<περιπετεια>> θα τα μοιραστω μαζι σας σε νεο νημα που θα ανοιχτει.... |
Κατοπιν νεωτερου email απο τον τεχνικο προισταμενο της εταιριας που με διαβεβαιωνει οτι τα δυο μοντελα δεν εχουν διαφορες και οτι το υπαρχων ειναι 100% καταλληλο για την Odyssey PC535 αποφασισα να τον δοκιμασω.
Οτι χρησιμα συμπερασματα βγουν απο την νεα <<περιπετεια>> θα τα μοιραστω μαζι σας σε νεο νημα που θα ανοιχτει.... |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:56. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!