![]() |
ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ... Σαλόνικα(Λαδάδικα) 2/9/2010-ώρα 19.00 !!!
σε λίγο την κάνω προς τα κει μεριά.το απογευματάκι λέμε να πιούμε ένα καφεδάκι με τον νίκοχ στην συμπρωτεύουσα.όποιος πιστός ας προσέλθει!
λέμε κατα τις 19.00-20.00 κάπου κεντρικά ή προς τον εύοσμο. άιντε να σας ιδώ ορέ παλικάρια.:D επειδή δεν θα μπορώ να δω τα ποστ,παρά εκείνη μόνο την ώρα, το τηλέφωνό μου είναι στο προφίλ. μπορείτε επίσης να συνεννοηθείτε με τον Νίκο χ τα λέμεεεεεε:) |
Απάντηση: ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ... σαλόνικα σήμερα 2/8
Σήμερα.... 2/8...?????? :D:D
2/9!!!!!! Καλά να περάστε φίλε !!! |
ναι ρε μαν αχχαχαχα,εγώ έχω ακόμη καλοκαίρι:sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Απάντηση: ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ... Σαλόνικα σήμερα 2/9/2010 !!!
:eek: 02 - 08 ;;; :eek:
Πάλι επανάληψη ο Αύγουστος;. . . Δηλαδή ξανά - μανά να ετοιμαζόμαστε για διακοπές ;;; :Απορία: Επανέφερέ μας στον πραγματικό χρόνο, γιατί δεν αντέχουμε άλλα έξοδα. :sm7: Και τι θα πει : Έκτακτο καφεδάκι; Ας έγραφες : Έκτακτο τσιπουράκι. Καφέ έχουμε την άλλη 'βδομάδα και πιες - πιες καφέδες, θα πονέσει το στομαχάκι μας. :sm7: Εγώ έσο έτοιμος και αναμένος, καυγά στο ΙΚΑ, νεύρα στον ΟΑΕΔ, τσιτωμένος στην τράπεζα, μαζεμένα της λογίστριας . . . οπότε ένα κατιτίς θα το έπινα. Το τηλέφωνο μου είναι 6977598597. Που θα φιλοξενήσουμε το παλικάρι από τα ξένα που 'ρχεται να μας δει; :D Άντε κι όσοι παρευρεθούν σήμερις, το Πάσχα θα έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση. . . Θα προμηθευτούν με αμνοερίφια ΑΑ . . . Ντόπια, καθαρά και Ελληνικά, για να μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον αμνό, για τον τρόπο που θέλει να το μαγειρέψετε. :D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
. . . Αλλά ξέχασα, εσύ ταξιδεύεις μόνο βράδυ :sm7: Υγεία φιλαράκι. ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Κανονίστε κάπου στο κέντρο, για να βολέψει και σε μας από ανατολάς. Γράψτε καφέ και ώρα, . . ...συντεταγμέναι δια GPS και λοιπά οδηγικά "βοηθήματα", δεν γίνονται δεκταί. Uriah και fmargaritis |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:07. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!