![]() |
Αυτομόλησε στους Χαρεάδες....
Μέλος του GS Forum εθεάθη στη Λέσχη της Χάρλεη φορώντας μπλουζάκι του SR2010 <πατσουρίζων> με Χαρλεού εισαγωγής (made in USSR) δίπλα στο τζάκι...
Στις επίμονες ερωτήσεις μου έμαθα ότι ο φίλος μας <παρακολουθεί> απο το Σούπερ Ράλλυ του 2001, ηταν παρών SR2010 στην Πάτρα, ήταν στο National Rally (Λακωνίας) και πρόσφατα <ερωτεύθηκε> ένα (Χοντρόαιδο) της Χάρλευ.... (Fat Boy 1550 cc Screamin Eagle).... χρώματος ασημί... (φωτό ακολουθεί)... http://img834.imageshack.us/edit_pre...&action=rotate Ο εν λόγω φίλος παρ΄ ολίγο γλύτωσε την ΣΥΡΡΑΞΗ (απ΄οτι μου είπαν) με τα ρεμάλια τους Χαρλεάδες όταν προσπάθησε να παρκάρει την Χοντρή γερμανίδα του, (GS 1200) σε ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ.... Χαρλεοπεριοχή.... http://img59.imageshack.us/edit_prev...&action=rotate ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ????? Εύτυχώς ήταν αρκετά έξυπνος και απάντησε...... (Εγώ για 2ο το έχω ρε παιδιά !!!) Φτηνά γλύτωσε το ΝΤΟΜΑΤΟΠΟΛΕΜΟ...... Χε Αφού λοιπόν ήπιε τα <ξύδια του>, άκουσε τις ροκές του,..... Ω!!! την ΕΚΠΛΗΞΗ, ζήτησε να κάνει και ΑΙΤΗΣΗ μέλους....... Ρε τον ΑΘΕΟΦΟΒΟ..... ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΡΡΟΣ αδελφέ...... Και το <<<ΚΟΥΦΟ>>> είναι ότι το δέχτηκαν..... Ε.... δεν μπορεί θα έχει <μέσον> είπα..... Η ρωσσίδα ρε φίλε σου ...... έκανε...... (ασκήσεις θάρρους)???? Πάει είπα.... θα το ΧΑΣΩ το παιδί απόψε.... Ο εν λόγω φίλος είναι... (κατόπιν συγκαταθεσής του) ο Leontios.....με το καινούργιο του Fat Boy..... Εεεε είδε το φως του ο άνθρωπος.....!!!!!!! Κάλιο αργά παρά ποτέ... Τώρα θα δεις τι ΕΧΑΝΕΣ τόσα χρόνια!! http://img651.imageshack.us/edit_pre...&action=rotate ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ στην παρέα μας φιλαράκι, καλά χιλιόμετρα, καλά ταξίδια και πάντα όρθιος.... :sm8::sm8::sm8::sm8: |
Απάντηση: Αυτομόλησε στους Χαρεάδες....
χαχαχαχα!!ωρε μπράβο αλλ@ξοκολλιες!!
γεια σου ρε νικολα με τα ωραια σου .!! |
:sm8:
|
Ο Λεόντιος Νικόλα,
βρίσκεται εδώ και καιρό σε μυστική αποστολή!;) Τον έχουμε βάλει ανάμεσά σας για να σε παρακολουθεί και να μας ενημερώνει για το τί λες για μας! Γιατί νομίζεις πως σε έχουμε ακόμα στην παρέα μας;:sm7::sm7::sm7: |
εγώ πάντως έχω να αναφέρω οτι χτες το βράδυ στην πλατεία μαβιλλη ώρα 23¨40... θεαθεί καβαλαρεις με μπουμπού adv μοντέλο 2006..να φοράει κρανακι (ο θεος να το κάνει κράνος) στυλ χαρλει..κ με χαρακτηριστική μπλούζα απο κλαμπ χαρλει εξωτερικού!!!!!:D....δεν πρόλαβα να βγάλω φώτο με το κινητό....!!μάλλον πρέπει να ψαχτειτε καλύτερα εσείς οι χαρλεαδες!!!!:D:D:sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
http://img413.imageshack.us/edit_pre...&action=rotate εκδρομη απο το κλαμπ της χαρλευ ,στην καππαδοκια....;););) |
Φίλοι μου ομολογώ το ολίσθημα μου. Έμπλεξα με κακές παρέες. Έψαχνα για δυνατές συγκινήσεις και έτσι η μπουμπού μου απόκτησε ένα χοντρό άγριο brutal αδερφάκι, το εικονιζόμενο από τον Παναγιώτη (Harleas) Fat Boy model 2006 special edition με κινητήρα Screamin Εagle twin cam 95 inches (1540cc). Πάντα θα απολαμβάνω την αίσθηση πάνω στην GS με την hitech φινέτσα της αλλά σας διαβεβαιώ ότι η αίσθηση όταν οδηγείς ένα Harley είναι το κάτι άλλο. Και βέβαια είναι και η φιλοσοφία που συνοδεύει το Harley Club Hellas-rock, ride and party- όπως διαφαίνεται και από τις φωτος από το National Rally στο Γύθειο. Και μια και έχω αδυναμία εκτός από τις μηχανές και στις θηλυκές υπάρξεις made in ex-USSR, το επόμενο ταξίδι Super Rally 2011 είναι στην Λιθουανία!!! Τέλος προτείνω μια κοινή συνάντηση Harley Club Hellas και Gsforum. Στο κάτω κάτω είμαστε όλοι bikers και έχουμε πολλά να πούμε.
|
Απόσπασμα:
καλοριζικο το εργαλειο και καλοταξιδο....:) εμπλεξες με τους αλητες,καλα ξεμπερδεματα......james;):D |
καλοριζικο το εργαλειο αλλα κακες παρεες κανει!!:sm7:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!