![]() |
Τέλη Κυκλοφορίας? ....ποιός Θανάσης...
Αφορμή για την δημιουργία του ποστ,ήταν ένα τηλέφωνο απο τον φαρμακοποιό του φόρουμ :D.πιστεύω όμως ότι ενδιαφέρει αρκετούς εδώ μέσα.
αν πάλι όχι,τουλάχιστον πάρτε μια γεύση. Στην οικογένεια των τετράτροχων προστέθηκε και ένα τζιπ που το φέραμε απο Μαυροβούνιο.. http://i53.tinypic.com/5wgubl.jpg Εκτελωνίστηκε στην Αλβανία και απο την χθες κυκλοφορεί με αλβανικές πινακίδες,καθόλα νόμιμα. μεταβίβαση και εκτελωνισμός,κόστισαν 24 + 1060 ευρώ = 1084 ευρώ. ένα ετήσιο τέλος που πληρώνεις στο κράτος (κάτι σαν τέλη κυκλοφορίας) κόστισε 27 ευρώ (!!!) και η μικτή ασφάλεια για ένα χρόνο,κόστισε τελικά 137 ευρώ. αρα για να κυκλοφορώ για ένα χρόνο πληρωμένα τέλη και ασφάλεια,θέλω 27+137 = 164 ευρώ. χθες έγινε ένα service στο αυτοκίνητο λάδια (όχι φίλτρα-είχαμε δικά μας)-2 ιμάντες,κόστος 95 ευρώ (!!) το αυτοκίνητο,μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα στην ελλάδα,αρκεί να φεύγει ανα 6μηνο έξω απο τα σύνορα.μπορώ να το κυκλοφορήσω και ας είναι στο όνομα της γυναίκας μου ή σε συγγενικό πρόσωπο αρκεί να είναι πρώτου βαθμού (νομίζω-ψάξτε το οι ενδιαφερόμενοι). Στο όνομα της συζήγου είναι σίγουρο. Στην αλβανία δεν μου ζήτησαν,παρά μόνο μια διεύθυνση για να το δηλώσω με τις υγείες μας:D ούτε καν μπορώ να υπολογίσω πόσα θα πλήρωνα εδώ,ξεκινώντας μόνο και μόνο απο το service! όπως και να έχει πάντως έγινα και εγώ μπεμβεδάκιας:D:sm7: πάντως σίγουρα το θέμα θέλει περαιτέρω ψάξιμο..:cool: |
Απάντηση: Τέλη Κυκλοφορίας? ....ποιός Θανάσης...
Μια χαρα. Αντε ρε με τα λαμογια εδω μεσα . Βεβαια γινετε ζημια εδω ,αλλα εχεις απολυτο δικιο. ;)
|
Πολύ καλά έκανες!
Με γεια!!! |
Τι έγραψες τώρα !!!!!!
Λέτε για αυτό κυκλοφορούν πολλά αυτοκίνητα πολυτελείας στην Αθήνα με Αλβανικές πινακίδες ; Καλοτάξιδο....:) |
Νάσαστε γεροί με τη γυναίκα σου και να το απολαύσετε!
Καλοτάξιδοι πάντα!! |
Καλορίζικο φίλε.......;)
|
:sm4::sm8::sm5:
|
Καλορίζικο Κωστή ..... καλά κ απολαυστικά χιλιόμετρα ... ;)
Πες μας δυό πράγματα παραπάνω ..... έτος, κυβικά, χιλιόμετρα, τιμή ..... :confused: |
Καλοτάξιδο Κώστα,...ωραίο μηχάνημα..:)
|
καλορίζικο & καλες βόλτες....
αυτα που έγραψες αραγε τα διβάζει κανείς απο τους εκαστοτε κυβερνόντες μπας και αποφασίσουν να αλλαξει κάτι προς όφελος αυτης της χώρας?:confused: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:10. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!