![]() |
επιδιορθωση κρανους
Καλημέρα,
το παλιο μου shoei που κυκλοφορώ περισσότερο στις κοντινες αποστασεις εχει γεμίσει γρατζουνιές και πρόσφατα οπως περπατούσα το έξυσα και σε ενα τοίχο :( Υπάρχει καμία ειδική βαφή ή να βρω κανένα αυτοκόλλητο ; Ξέρω πως μερικά αυτοκόλλητα εχουν κόλλα που χαλάει το κέλυφος αλλα αυτο το κυκλοφορώ περισσότερο στο κέντρο οποτε δεν με πειράζει απο θέμα ασφάλειας. Ευτυχώς ο παθών μαθών και δεν ξαναπήρα μαύρο ματ που χαλάει και με τον αέρα. |
Απάντηση: επιδιορθωση κρανους
Με ότι κι αν το βάψεις, οι γρατζουνιές σε βάθος θα φαίνονται (εκτός κι αν το στοκάρεις) .... :(
Οπότε, κάποιο αυτοκόλλητο, είναι μονόδρομος .... ;););) |
Κάπου στο φορουμ ειχα δει ενα αυτοκόλλητο carbon που το ζέσταινες και το κολλουσες. Κάτι τέτοιο θα βάλω αν το βρω εδω στο Ηράκλειο.
|
Απόσπασμα:
Στους ανοιχτούς δρόμους που ελάχιστα συμβαίνουν αλλά άμα κοπανήσεις με μεγάλη ταχύτητα, δυστυχώς ότι κράνος και να έχεις, δεν σώνεσαι... |
Απόσπασμα:
πλειοψηφία ότι το 90% γίνονται σε "οικείο" περιβάλλον και σε ακτίνα συνήθως 30 χλμ από το σπίτι μας... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μηπως εννοεις αυτο: http://www.gsforum.gr/Τεχνικά-θέματα...on-look-12099/ Έχεις σκευτει το ενδεχόμενο ολικης βαφής?(δεν ξερω βεβαια κατα πόσο σε συμφερει οικονομικα).. Θα συμφωνήσω και με τους παραπάνω....αν και εγω φοραω για τα κοντινα ενα κρανος--κατσαρολα--πλεον...:o:o:o μήπως θα έπρεπε να το αντικαταστήσεις?:hmmm:--αντικαταστήσουμε??:hmmm::rolleyes::rolleyes: |
αν θελεις ολικο βαψιμο ψαξε για τον lefteris karetsos:cool:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:04. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!