GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=13880)

stelios1977 15-09-2010 23:00

ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

τελικα ρε παιδια ηρθε η ωρα να γνωρισω τους αθηναιους συμφορουμιτες ηρθε στη γυναικα μου μεταθεση στον αγιο στεφανο και επειδη δε γνωριζω τας αθηνας θελω να μου δωσετε τα φωτα σας σχετικα με την περιοχη και αν θα βρω κανα σπιτακι οικονομικο εκει τι λετε ρε παιδια πειτε μου εχω τύφλα σκοταδια:sm7:

commander 16-09-2010 02:07

Απάντηση: ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stelios1977 ( 212844)
τελικα ρε παιδια ηρθε η ωρα να γνωρισω τους αθηναιους συμφορουμιτες ηρθε στη γυναικα μου μεταθεση στον αγιο στεφανο και επειδη δε γνωριζω τας αθηνας θελω να μου δωσετε τα φωτα σας σχετικα με την περιοχη και αν θα βρω κανα σπιτακι οικονομικο εκει τι λετε ρε παιδια πειτε μου εχω τύφλα σκοταδια:sm7:

Καλημερα.Με το καλο να ρθειτε και σε οτι χρειαστει εδω ειμαστε.Ειναι πο λλη καλη περιοχη στα βορεια προαστεια της πολης καθαρη με πρασινο μαγαζια σχολεια σουπερ και γενικα οτι χρειαζεται για να προσαρμοστειτε ευκολα.Δεν ειναι κανα μερος τριτοκοσμικο ειναι ησυχα και πολλοι θα ηθελαν να ανηφορισουν κατα κει.Τωρα για οικονομικο σπιτακι δεν το βλεπω ευκολο.Ολα τα σπιτια ειναι συνηθως μεγαλα πολυτελη και ακριβα.Κοιτα καμια αγγελια στη χρυση ευκαιρεια.Ισως χρειαστει να κοιταξεις και λιγο πιο χαμηλα προς Νεα Κηφισια.Δες το και τα ξαναλεμε.Ευχαριστως να σου δωσουμε τα φωτα μας.Γιωτα:):)

stelios1977 16-09-2010 09:36

ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σας πραγματικα αν και νεος στο forum νιωθω οτι ειμαι μεσα σε μια οικογενεια :)

stelios1977 16-09-2010 09:43

το κακο ειναι οτι η γυναικα μου δεν οδηγαει και χρησιμοποιει ποδηλατο εχει ανηφορες εκει βοηθαει η περιοχη για ποδηλατο

commander 16-09-2010 10:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stelios1977 ( 212956)
το κακο ειναι οτι η γυναικα μου δεν οδηγαει και χρησιμοποιει ποδηλατο εχει ανηφορες εκει βοηθαει η περιοχη για ποδηλατο

Μια χαρα ισαδια εχει,θα της αρεσει δε νομιζω να τη δυσκολεψει.Για ολα στη ζωη μας αρκει η καλη διαθεση για να τα βλεπουμε ομορφα.Ποτε με το καλο ερχεστε?Γιωτα:o:o

MARK 16-09-2010 11:00

Mε το καλό...............;)

ntinopoulos 16-09-2010 11:02

καλως να ρθειτε,προσοχη ομως να της πεις!ο κοσμος εχει μουρλαθει και ειναι επικινδυνο με το ποδηλατο!

tsompanis 16-09-2010 13:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από comander ( 212881)
Καλημερα.Με το καλο να ρθειτε και σε οτι χρειαστει εδω ειμαστε.....Γιωτα:):)

:sm5::sm5::sm5:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 16-09-2010 20:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stelios1977 ( 212956)

Για να συνεννοηθούμε ..... :D

Θα πηγαίνει με ποδήλατο στην δουλειά ?????

Αν είναι έτσι, θα πρέπει να κοιτάξεις για κάποιο σπίτι κοντά στην δουλειά της ... ;)

gsmaniac 16-09-2010 20:50

το ποδηλατο στην αθηνα ειναι πολυ επικινδυνο.....:hmmm:
οι ανηφορες αντιμετωπιζονται,οι βλακες οδηγοι ....οχι;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:17.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!