![]() |
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ
Καινουριος στην παρεα κ'εγω, με Κ-1200S. Αν και τα εχουμε πει απο κοντα με καποιους απο εσας, μια φορα σε συναντηση Τεταρτης στον Πειραια. Ειμαι ο πανος απο το vfr-forum και ειχα ερθει με φιλο τον Νικο. Η προταση ειχε πεσει απο τον γνωστο και φιλο Φαιδων απο το forum σας. Ελπιζω να τα ξανα πουμε απο κοντα...:sm8:
|
Απάντηση: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ
Kαλοσωρισες φιλε Πανο και καλα ποσταρισματα να εχεις και παντα ορθιος !!!!!!!! ;);)
|
Πάνο καλώς ήρθες στην παρέα μας να'χεις πολλά και όρθια χιλιόμετρα http://img96.imageshack.us/img96/6972/welcomepirate.jpg |
Απόσπασμα:
Εχω λιώσει με το σηματάκι πάνω αριστερά.... :sm7::sm7::sm7: Μπράβο ρε Σταυρή.... μ'εκανες και γέλασα.... :yz:yz:sm7::sm7::sm3::sm3: Θα πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο.... Πάνο καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Σου εύχομαι Πολλά και Όρθια χιλιόμετρα.... http://chandra28288.files.wordpress....red-carpet.jpg |
[QUOTE=CPretenteriS;222687]:sm7::sm7::sm7:
Εχω λιώσει με το σηματάκι πάνω αριστερά.... :sm7::sm7::sm7: Μπράβο ρε Σταυρή.... μ'εκανες και γέλασα.... :yz:yz:sm7::sm7::sm3::sm3: Θα πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο.... αυτό για να το κάνεις 1ον πρέπει να έχεις μυαλό & 2ον να μην αντιγράφεις τους άλλους ...........:D:D:D:D |
[quote=pirate;222690]
Απόσπασμα:
|
[quote=comander;222692]
Απόσπασμα:
|
Γειά σου Φίλε Πάνο,ωραίο το Κ,καλές βόλτες...
:) |
Φίλε Πάνο, καλωσήρθες στην παρέα ... :D Να χαίρεσαι την "μπέμπα" σου και να κάνεις μαζί της πολλές απολαυστικές βόλτες !!! |
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:51. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!