![]() |
Μουσική?
Ερώτηση προς όλους. Υπάρχει κανένας άλλος που όταν οδηγάει ακούει μουσική, με κάποιον από αυτούς τους μικρούς βολικούς διαβόλους που χωράνε 2 ολόκληρες δισκοθήκες?
Δεν μιλάω βέβαια ούτε για isolation ακουστικά ούτε για τρελές εντάσεις, που κόβουν τα πάντα γύρω σου.(μέχρι τα 100, 110 ακούω, μετά κάνει αρκετό θόρυβο το Arai...) Να ακούσω απόψεις...(γιατί έχω την εντύπωση ότι πρέπει να είμαι ο μοναδικός μ....ας, αν κρίνω από τις αντιδράσεις όσων με βλέπουν... υ.γ. Σε αυτά τα πλαίσια, κάνω μία έρευνα αυτές τις ημέρες, για το πως επηρεάζει ι μουσική που ακούω, τον τρόπο που οδηγό. (πχ κουλά, πολύ κουλά, παντελώς κουλά κλπ...) |
Απάντηση: Μουσική?
Να σου πω φίλε μου την μαύρη αλήθεια...δεν είσαι ο μοναδικός!!!:D
Λόγω δουλειάς μετακινούμε σχεδόν όλη την ημέρα με μηχανή σε όλη την Αθήνα.. Εχω και mp3 και τα ακουστικά του κινητού περασμένα μέσα απο το κράνος. Εννοείται πως στην περίπτωση του τηλ. σταματάω δεξια..... Ολη την υπόλοιπη ώρα το mp3 παίζει χαμηλόφωνα και μου κρατάει συντροφιά.... Βέβαια πολλές φορές λόγω της δουλειάς και της καθημερινής έντασης αυτό παίζει και εγώ ούτε κάν το ακούω, άλλες πάλι με βοηθάει να ηρεμήσω και να σκεφτώ πιο ψύχραιμα...(είμαι και μουσικός τύπος αρκετα) Δεν ξέρω αν κάνω σωστά ή λάθος.....πιστεύω οτι είναι υποκειμενικό αυτό. |
Στην μηχανή δεν μπορώ την μουσική καθόλου, ενω στο αυτοκίνητο πάντα...δεν ξέρω γιατί...
|
Εχτες το πρωι εφυγα 8 π.μ και επεστρεψα σπιτι 4μ.μ. εκανα 640 χιλ. και πηστεψεμε το bt2 δεν σταματησε να δουλευη. Ειτε μουσικα ειτε τηλεφωνηκα......! :) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:15. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!