![]() |
πωληση-ανταλλαγη F800GS
|
Απάντηση: πωληση-ανταλλαγη F800GS
Απόσπασμα:
|
σκεφτομουν να τα δωσω ολα μαζι τις πηρα ενα χιλιαρικο κοντα κανε μια προταση μια φορα τις εβαλα
|
Να σου πω την αλήθεια ψάχνω να βάλω βαλίτσες αυτό τον καιρό και έχω βρει τις zega pro touratech τις μαύρες όμως που μου αρέσουν πολύ στα 945 € καινούριες από τη Makan μαζί με τις βάσεις.
Από εκεί και πέρα αν μου κάνεις μια πραγματικά καλή τιμή και είναι σε άψογη κατάσταση θα τις πάρω. P.S Πόσα λίτρα είναι η καθεμιά? |
εχουν κ κλειδαριες κανιστρο και θηκεσ για 2 παγουρακια 800 ευρω
|
Φίλε αυτές εδώ δεν είναι οι βαλίτσες που δίνεις ? http://www.makan.gr/index.php?page=s...emid=1&lang=el
|
εισαι θεσσαλονικη να τις δεισ ειναι σ αριστη κατασταση δεν θυμαμαι τα λτ ειναι μεγαλυτερεσ παντως
|
ασε να δω πως θα παει η πωληση και θα κανω αλλη τιμη τωρα δεν εχω εκτιμηση σεν ειμαι κ πολυ σχετικος ηθελα 1200 απο την αρχη αλλα μ επηρεασανε αλλοι φιλοι μου μηχανοβιοι παλιοι και το χω απωθημενο τωρα εγω πληρωσα μονο και το μηχανακι μου το φεραν στημενο ετοιμο θα χαρω ν σε εξυπηρευησω
|
Οκ φίλε ευχαριστώ αλλά δεν ενδιαφέρομαι για την τιμή αυτή, αν αλλάξει κάτι και δεν έχω προχωρήσει μέχρι τότε σε αγορά, ευχαρίστως να το ξανακουβεντιάσουμε.
|
οκ φιλε μου τα λεμε
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:45. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!