GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Μπαταρια για GS 1200 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14824)

evantheo 23-10-2010 21:17

Μπαταρια για GS 1200

Καλησπερα,

Μαw τελιωσε η μαμισια μπαταρια.
Mε πoια μπαταρια μπορω να αντικαταστησω?
Μπορω απλος να παρω μια μπαταρια με τα ιδια χαρακτηριστικα(amps...) με λιγοτερα χρηματα η αναγκαστηκα πρεπει να παρω ακριβη μπαταρια(140euro) απο BMW αντιπροσωπεια?
Προφανως να ειναι κλειστου κυκλωματος και αδιαβροχη....

Ευχαριστω.

babisadve 23-10-2010 21:49

Απάντηση: Μπαταρια για GS 1200

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evantheo ( 236122)
Καλησπερα,

Μαw τελιωσε η μαμισια μπαταρια.
Mε πoια μπαταρια μπορω να αντικαταστησω?
Μπορω απλος να παρω μια μπαταρια με τα ιδια χαρακτηριστικα(amps...) με λιγοτερα χρηματα η αναγκαστηκα πρεπει να παρω ακριβη μπαταρια(140euro) απο BMW αντιπροσωπεια?
Προφανως να ειναι κλειστου κυκλωματος και αδιαβροχη....

Ευχαριστω.

Καλώς ήρθες!!!
Κάπου εδώ μέσα έχει τρέξει θέμα για τις μπαταρίες και για ομαδική παραγγελία.
Για ψαξ΄το λίγο.

JLALECHOS 23-10-2010 21:56

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ YUASA YTX14-BS ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΓΩΝΙΑ 73 ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΒΜW ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ;);)

gandreas 23-10-2010 21:57

δες εδώ

jarhead 23-10-2010 22:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από JLALECHOS ( 236150)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ YUASA YTX14-BS ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΓΩΝΙΑ 73 ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΒΜW ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ;);)

H ΙΔΙΑ ΕΔΩ ΣΑΛΟΝΙΚΑ 65 ΕΥΡΩ....ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΧΤΕΣ ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΑ ΜΕ 35 ΕΥΡΩ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΙΡΙΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ!!!

gandreas 23-10-2010 22:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 236156)
H ΙΔΙΑ ΕΔΩ ΣΑΛΟΝΙΚΑ 65 ΕΥΡΩ....ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΧΤΕΣ ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΑ ΜΕ 35 ΕΥΡΩ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΙΡΙΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ!!!

Είναι κλειστού τύπου? Όποια καινούργια μπαταρία και να βάλουμε η μηχανή θα πετάει, το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει και αν αντέχει τον χειμώνα με τα πολλά κρύα.
Μακάρι να σου βγει καλή να παίρνουμε και εμείς;).

jarhead 23-10-2010 22:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 236158)
Είναι κλειστού τύπου? Όποια καινούργια μπαταρία και να βάλουμε η μηχανή θα πετάει, το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει και αν αντέχει τον χειμώνα με τα πολλά κρύα.
Μακάρι να σου βγει καλή να παίρνουμε και εμείς;).

θΑ σας εχω ενημερους!!!

evantheo 23-10-2010 22:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 236156)

Ευχαριστω... και εγο ελεγα για Κινεζακι που ειναι και φτηνα...
Βρηκα αυτο το σιτε με μπαταριεσ και εχει και την Yuasa YTX14-BS που μασ ειπε ο φιλος.

R 1200 GS/GSA : Which Battery? - Electric - GS-Riders International

Τελικα αξιζει να παρω κινεζακι η να τα σκασω για μια μεσαια τιμη... σιγουρα οχι τις ακριβες?

jarhead 23-10-2010 22:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evantheo ( 236162)
Ευχαριστω... και εγο ελεγα για Κινεζακι που ειναι και φτηνα...
Βρηκα αυτο το σιτε με μπαταριεσ και εχει και την Yuasa YTX14-BS που μασ ειπε ο φιλος.

R 1200 GS/GSA : Which Battery? - Electric - GS-Riders International

Τελικα αξιζει να παρω κινεζακι η να τα σκασω για μια μεσαια τιμη... σιγουρα οχι τις ακριβες?

Tην YUASA την φοραμε στα υπηρεσιακα και μας παει 2 χρονια ανετα αλλα μιλαμε με καθημερινη χρηση χειμωνα καλοκαρι.Τετοια ηθελα να βαλω και εγω αλλα ειμαι λιγο στεναχωρα αυτον το καιρο και προτιμησα την φτηνη λυση,Απο την αλλη εμεινε και τιποτα που να μην το φτιαχνουν οι κινεζοι????

leandros 23-10-2010 22:34

ψηφίζω και εγώ YUASA, την είχα βάλει στην προηγούμενη μπουμπου μου και δεν μάσησε ποτέ
και είναι και made in Japan

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:19.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!