![]() |
led λαμπες στα προβολακια ομιχλης
Λοιπον το ερωτημα ειναι απλο και ας απαντησουν αν θελουν οι γνωστες ηλεκτρολογικων...
Μιας και ειμαι απο τους φιγουρατζηδες που κυκλοφορουν ματα προβολακια συναχεια αναμενα:D:cool:, σκεφτομαι να ανακουφισω λιγακι την μπαταρια καταναλωνοντας μονο 2 βατ και για τις 2 λαμπεXenon White 68 SMD Led Bulbs H1 Vehicle Fog Lights 12V on eBay! αντι 35+35=70 βατ. Ο εγκεφαλος θα συμφωνησει με κατι τετοιο ή θα μου βγαλει μουτζα:sm7:? |
Απάντηση: led λαμπες στα προβολακια ομιχλης
Γιατρέ μου, πιστεύω πως η τεχνολογία των led
είναι ακόμα στα σπάργανα. Προσωπικά, θα προτιμούσα μια πιο συμβατική λύση και όταν εξέλιπαν οι "παιδικές ασθένειες" θα προχωρούσα σε παραγγελία και τοποθέτηση. |
πραγματικά, για κύριο φωτισμό σε όχημα, η τεχνολογία LED δεν είναι ακόμα αξιόπιστη και αποδοτική όσο οι υπάρχουσες λύσεις.....
|
Απόσπασμα:
Ma Μπίλυ ... για προβολάκια μιλάει .... όχι για κύριο φωτισμό .... ;) |
Απόσπασμα:
Συμβατική λύση, είναι ότι έχουμε σήμερα .... :rolleyes: |
Εγώ, ευχαρίστως το δοκίμαζα .... ;)
Μόνο που τα προβολάκια δεν φοράνε Η1, αλλά Η11 ... Υπάρχουν LED σε Η11 ??? |
Απόσπασμα:
Σωστος ο Νικολας !!!!!! :) |
Έχω πάρει για τα προβολάκια και όπως τα έβαλα τα έβγαλα. Δεν φέγγουν καθόλου:mad:
|
Απόσπασμα:
Στα νεα αξεσουαρ της BMW παιζουνε προβολακια με led και σκεφτηκα και εγω καλη λυση, αλλα αν ειναι να μην κανουνε τιποτα, το ξενασκεφτομαι! Κριμα γιατι 1 watt καταναλωση θα ηταν φοβερη οικονομια στην μπαταρια! Μαλλον ο λογαριασμος τη δεη θα εξακλουθει να μου ερχεται φουσκωμενος! |
Απόσπασμα:
Eίναι τα ίδια με του gandreas ???? |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:21. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!