GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Πωλήσεις μοτοσυκλετών (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=34)
-   -   BMW RT1200 μοντέλο 2008 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=15247)

Michael Chatzilias 10-11-2010 00:59

BMW RT1200 μοντέλο 2008

Αγαπητοί μου φίλοι,

Πρόκειται να προβώ σε πώληση της BMW μου, RT1200 μοντέλο 2008.
Η μοτοσυκλέτα λίγο πολύ είναι γνωστή στην κοινότητά μας.
Έχει 23,500 χλμ και φυλάσσεται σε γκαράζ.
Έχει χρώμα γκρι και βεβαίως τα σωστά της service, βιβλία και αποδείξεις της.
Πριν από 2 εβδομάδες έβαλα νέα λάστιχα από τον φίλο μας τον Περιστερά. Το μοντέλο είναι γνωστό και άριστο. Δεν έχει Radio / CD.
Δεν έχει ταλαιπωρηθεί στο κέντρο της Αθήνας και τα χιλιόμετρά της είναι επί το πλείστον σε ταξίδια.

Το ταξίδι που πρόκειται να κάνουμε στο Πήλιο θα είναι το τελευταίο μου ταξίδι μαζί της.

Θα είναι χαρά μου η μοτοσυκλέτα να παραμείνει σε μέλος του Forum μας.

Βεβαίως, όποιος φίλος μας έχει σοβαρό ενδιαφέρον για τη μοτοσυκλέτα, θα μιλήσω με περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν έχω σκεφτεί την τιμή της, αλλά μπορώ να το συζητήσω εάν κάποιος έχει σοβαρό ενδιαφέρον.

syan 10-11-2010 01:06

Απάντηση: BMW RT1200 μοντέλο 2008

Καλοπούλητη λοιπόν Μιχάλη...!!

Michael Chatzilias 10-11-2010 01:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 246718)
Καλοπούλητη λοιπόν Μιχάλη...!!

Στράτο, ευχαριστώ. Δεν βιάζομαι, να πάει σε φίλο στην κοινότητά μας να την χαρεί.

Σας ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σας εχθές!

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 10-11-2010 01:46

Πραγματικά, όποιος γνωρίζει τον Μιχάλη,

βγάζει εύκολα συμπέρασμα κ για την ποιότητα της μοτό του .... :)

Μιχαλιό καλοπούλητη .... ;)

commander 10-11-2010 08:46

Καλοπουλητη Μιχαλη;)Αν επιτρέπετε σκέφτεσαι κάτι άλλο η κάβα τα φράγκα;

CPretenteriS 10-11-2010 09:29

Καλοπούλητη βρε Μιχαλιό... αλλά... πως κι έτσι... πας για το καινούριο??

Έχω ενα φιλαράκι με Vstrom ο οποιος ψάχνεται για κάτι τουριστάδικο... αλλά αν θέλεις να την παρει μελος της παρέας... δεν του λέω κάτι ακόμα...

Michael Chatzilias 10-11-2010 10:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 246883)
Καλοπούλητη βρε Μιχαλιό... αλλά... πως κι έτσι... πας για το καινούριο??

Έχω ενα φιλαράκι με Vstrom ο οποιος ψάχνεται για κάτι τουριστάδικο... αλλά αν θέλεις να την παρει μελος της παρέας... δεν του λέω κάτι ακόμα...

Καλημέρα Κωστή και Θεολόγε,

Η μοτοσυκλέτα κάθεται περισσότερο απ΄ότι ταξιδεύει. Είναι καλύτερα να την χαρεί κάποιος φίλος που έχει δίψα για ταξίδι με μοτοσυκλέτα και για πολλά χιλιόμετρα.

Επίσης, πάμε για μωρό - σιγά σιγά - και προτιμούμε να επανέλθουμε στο θέμα μοτοσυκλέτας όταν πάλι αυτό γίνει προτεραιότητά μας. Αυτή την στιγμή δεν είναι προτεραιότητα αλλά ελπίζω να γίνει προτεραιότητα και απόλαυση για κάποιον άλλο φίλο.

Δεν σκέφτομαι για κάτι άλλο σήμερα - αυτή τη στιγμή - παρόλο που θα το σκεφτώ στο μέλλον. Πιστεύω ότι η RT είναι ξεχωριστή και πλήρης μοτοσυκλέτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί της, και επίσης πιστεύω ότι όλοι μας εδώ στο Forum έχουμε υπερπλήρης μηχανές να καλύψουν τόσο την καθημερινότητά μας, όσο και τις οδηγικές μας απολαύσεις (τα γούστα διαφέρουν, η ουσία μένει), πόσο μάλλον και η RT που είναι τόσο πλήρης.

ace_gln 10-11-2010 11:18

Μιχαλη καλοπουλητη .

θα ηθελα να σου πω τη γνωμη μου , επειδη και εμεις παμε για νεο μελος ... το σκεφτηκαμε πολυ σοβαρα και αποφασισαμε πως η μοτοσυκλετα ειναι τροπος ζωης , ειτε με μωρο , ή χωρις , αν θελεις να βολταρεις με τη μηχανη σου , θα το κανεις και αν δεν την εχεις , θα σου λειψει ...

παρολ'αυτα , ομολογω πως αν δεν ειχα την εγκυμοσυνη στη μεση και ενα ανοιγμα στη δουλεια , πολυ θα ηθελα να αντικαταστησω τη μηχανη μου με τη δικη σου .

MARK 10-11-2010 12:14

Καλοπούλητη φίλε............;)

Michael Chatzilias 10-11-2010 12:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ace_gln ( 246946)
Μιχαλη καλοπουλητη .

θα ηθελα να σου πω τη γνωμη μου , επειδη και εμεις παμε για νεο μελος ... το σκεφτηκαμε πολυ σοβαρα και αποφασισαμε πως η μοτοσυκλετα ειναι τροπος ζωης , ειτε με μωρο , ή χωρις , αν θελεις να βολταρεις με τη μηχανη σου , θα το κανεις και αν δεν την εχεις , θα σου λειψει ...

παρολ'αυτα , ομολογω πως αν δεν ειχα την εγκυμοσυνη στη μεση και ενα ανοιγμα στη δουλεια , πολυ θα ηθελα να αντικαταστησω τη μηχανη μου με τη δικη σου .

Ευχαριστώ. Συμφωνώ, είναι τρόπος ζωής. Δυναμικός τρόπος ζωής.
Όταν μου λείψει τόσο πολύ, και θα είναι στις προτεραιότητές μου και πάλι, τότε θα σκεφτώ την επόμενη.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:11.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!