![]() |
ο τοτος
Κάποτε ο Τοτός ταξίδευε με το τραίνο,βρηκε λοιπόν την κουκέτα που έγραφε το εισητήριο του και απογοητευμένος ειδε πως την μοιραζόταν με ενα γεράκο γύρο στα 80.......
Μετά απο κάποιες ωρες ταξίδι φανερά βαριεστημένος οΤοτός σηκώθηκε για βόλτα,και του λέει του γεράκου.... Μπάρμπα πάω καμμιά βόλτα στο μπάρ θέλεις να σου φέρω κάτι? Οχι λεβέντη μου εχω φέρει κολατσιό μαζί μου και θα τσιμπήσω,πηγαινε εσυ,του λέει ο γεράκος........... Καθώς ετρωγε ο γεράκος τον επιασε κόψιμο,πιάνει την μαγκούρα βγαίνει στον διάδρομο,κοιτάει χαλασμένη η τουαλέτα,ρωτάει ενα τύπο που είναι αλλη τουαλέτα,και του λεει αρκετά μακριά,και επειδή δεν κρατιώταν με τιποτα,μπαίνει ξανά στην κουκέτα κλειδώνει την πόρτα στρωνει κάτω μια εφημερίδα,και ξαλαφρώνει,οταν τελειωσε σηκώνετε πιάνει με ψιλοαηδία την εφημερίδα ανοίγη το παράθυρο και οπως παει να την πετάξει έξω την παιρνει ο αέρας και την κολλάει στον ουρανό τις κουκέτας,βάζει το σκαμπό ανεβαίνει σιγά σιγά επανω τραβάει την εφημερίδα και την πετάει απο το παραθυρο,η κουκέτα επανω ομως είχε γεμίσει στ@τ@. Εκείνη την στιγμη του χτυπαει ο Τοτός την πόρτα που ειναι κλειδωμένη και φωνάζει........ Που εισαι μπαρμπα,γιατί κλείδωσες?εισαι καλα?ΜΠΑΡΜΠΑ..... Ανοιγει ο γεράκος και οπως μπαινει μεσα ο Τοτός κοιταζει ψηλά και τι να δει,μια θερία κουράδα στον ουρανό τις κουκέτας...... Αμααααααν τι ειναι αυτό ρε μπάρμπα?του λέει.... ΣΣΣΣΣΣΤΤΤ σωπα λεβέντακο μου,του λεει ο γερος,αν το καθαρίσεις θα σου δωσω 500 ευρώ. και του λέει οΤοτος........ Εγω μπάρμπα θα σου δωσω ενα χιλιάρικο αν μου πείς πως έχεσες εκεί πάνω.......... |
Απάντηση: ο τοτος
ΑΠΕΧΤΩ:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
:sm4: |
:sm3:
|
:sm7::sm7::sm7:
|
:sm7:
|
:sm7::sm7:
|
:sm7::sm7:
|
:sm3::sm3::sm3: |
:sm7::sm7::sm7:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:11. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!