![]() |
ABS.... OFF - ΕΡΩΤΗΣΗ !!!!!
Από τι καταλάβατε το ABS τα παίξε ….
Υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί εντελώς η μονάδα του abs μέχρι να δω τι θα κάνω και να μην έχω το μηχανάκι να κάθεται ???? Ευχαριστώ των προτέρων |
Απάντηση: ABS.... OFF - ΕΡΩΤΗΣΗ !!!!!
Τι μηχανακι εχεις;
|
Απόσπασμα:
GS 1200 ADVENTURE 2006 |
Οταν το ειχα παθει και γω στο GS μου ο μηχανικος στο συνεργειο με ειχε ρωτησει αν θελω να μου παρακαμψει την μοναδα και να δουλευει η μηχανη χωρις abs μεχρι να ερθει το ανταλλακτικο. Του ειχα εκφρασει τον φοβο μου, μηπως θα υπαρχει κινδυνος, γιατι, οπως λενε και ειδικοι, telelever χωρις abs σημαινει μικρη αισθηση του μπροστινου συστηματος.
Μου ειχε πει οτι ολα ειναι θεμα συνηθειας και οτι φυσικα δεν πρεπει να πλακωνομαι στα φρενα, γιατι σιγουρα δεν ειναι το ιδιο. Παντως μου ειπε οτι γινεται. Τον συγκεκριμενο μηχανικο στον συγκεκριμενο εμπορο, τον εμπιστευομαι σε οτι λεει. Απο κει και περα, η αποφαση ειναι δικη σου. |
δεν αν δεν εχεις ABS αλλα δεν δουλευει το σεβρο αρα δεν εχεις υποβοηθηση στα φρενα αρα ας το στο σπιτι.το ειχα δοκιμασει και εγω αλλα τιποτα!!
|
Θές να μας πεις και λίγο το ιστορικό, του τι συνέβει, πώς κτλ να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι...?
|
Εμενα παντως ο μηχανικος μου ειχε πει οτι θα εκανε πληρη παρακαμψη της μοναδας ABS και θα δουλευαν τα φρενα κανονικα. Απλα δεν θα ειχα ABS.
Αν θες να το κανεις ετσι και θες να σου πω ποιος μηχανικος μου το ειπε, στειλε μου pm. |
Μίλησα σήμερα με συνεργείο, θα προχωρήσουν παρακάμπτωντας το ABS.
Δεν ρώτησα και πολλά, απο κοντά καλυτερα αν και δεν νομίζω να την χρησιμοποιήσω και πολυ. Απόσπασμα:
Μόλις ξεμπερδέψω θα τα γράψω αναλυτικά !! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:46. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!