![]() |
Βίδα - οδηγός πίσω δαγκάνας φρένων GS 1200
Σε GS1200, άλλαξα σήμερα λοιπόν πίσω δισκόπλακα και τακάκια, πλήρωσα τα €130 και είδαμε ότι η βίδα – οδηγός που κρατάει την δαγκάνα, έχει σπάσει. :(
Αρκετά επικίνδυνο, όλοι μου είπαν να το αράξω και να το φτιάξω άμεσα. Παρασκευή απόγευμα, όλα κλειστά. Εγώ σε αντίθεση όλων αυτών των μηχανικών, την εκδρομούλα μου στην Αργολίδα θα τη πάω, με προσοχή. Από Δευτέρα, επελήφθην του θέματος... Αλλού είναι το θέμα. Η βίδα – οδηγός αυτή έχει €450 + εργατικά. Διότι πάει μαζί με την δαγκάνα!!! :sm7:Και τον άξονα θα προσθέσω εγώ ο κακοπροαίρετος και τον τροχό και το paralever... Γελοίοι. Νεύρα Ας σοβαρευτούμε όμως. Πριν πάω σε μηχανουργεία για κατασκευή καινούργιας, ξέρει κάποιος να πουλάνε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά? Στο διάγραμμα, είναι το ανταλλακτικό Νο9, μάλλον. Και στερεώνει την δαγκάνα με την επάνω τρύπα της βάσης Νο6. http://img253.imageshack.us/img253/7810/28347153.png Στη φυσική φωτό, είναι η βίδα, πίσω ακριβώς από το λεπτό μέροςαπό το μαρκούτσι του σωλήνα των φρένων. http://img600.imageshack.us/img600/8118/17428675.jpg Uploaded with ImageShack.us Κάθε βοήθεια δεκτή. |
Απάντηση: Βίδα - οδηγός πίσω δαγκάνας φρένων GS 1200
Για κατέβα προς Καλλιρόης ή Φραντζή και ψάξε στα μεταχειρισμένα, λογικά θα ταιριάζει και από άλλα μηχανάκια ή αυτοκίνητα.
|
Πιστεύω ότι είναι πολύ εξειδικευμένο ανταλλακτικό. Όπως έγραψα είναι βίδα -οδηγός. Δηλ εκτός από συγκράτηση της δαγκάνας, επιτρέπει και την δεξιά – αριστερά κίνησή της, για να προσαρμόζεται τα βέλτιστα στην ιδεατή της θέση, όταν τρώγονται τα τακάκια. Ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
Πάντως σε ευχαριστώ. Θα πάω. |
Απλό είναι, Βίδα εξαερωσης. Σίγουρα θα βρεις από ότι δαγκάνα να είναι.
|
Πήγατε κι εσείς και πήρατε 1200...Δεν τα ξέρατε?:sm7:
Περαστικά σου, μικρό το κακό, θα το βρεις γρήγορα.. Φιλικά, Κωνσταντίνος. |
Νομίζω και τα 1150 την ίδια έχουν...
ΑΑΑ πρέπει να έχω φωτό, για να δούμε.. . . Βρήκα, μάλλον ίδια είναι, απλά δεν έχει σωληνάκι μεταλικό http://img94.imageshack.us/img94/1826/dsc00056ni.jpg |
Απόσπασμα:
Δεν είναι η βίδα εξαέρωσης. Όπως έρχεται ο σωλήνας και μπαίνει στο μαρκούτσι, πρώτα είναι το τμήμα, που σφίγγει τον σωλήνα στο μαρκούτσι. Μετά λεπταίνει και μετά είναι το μπουλ της εξαέρωσης. Στο σημείο που λεπταίνει, ακριβώς μεταξύ λέπτυνσης σωλήνα και βάσης Νο6 εξάρτησης της δαγκάνας, είναι η συγκεκριμένη βίδα. Είναι αυτή που είναι προοπτικά ακριβώς πίσω από το πλαστικό μαύρο καπελότο της εξαέρωσης.:yz |
αααααααααα
είναι λίγο ...ειδικούλα.. |
Απόσπασμα:
για αυτό σου λέω, έλα μαζί μας στην Ερμιόνη. μπέρδεψα το thread μου φαίνεται:D |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:31. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!