![]() |
Κινητήρας με σασμάν R1150 GS
2 Συνημμένο(α)
Παιδιά πουλάω το μοτέρ από R 1150 GS μοντέλο 04/2003, δίμπουζο, που ήρθε στα χέρια μου από γνωστό που μετά από πτώση του με το εν λόγω μηχανάκι δεν ξαναασχολήθηκε. Το μοτέρ σταμάτησε τα χιλιόμετρά του στα 26000 και είναι ξυσμένο στο αριστερό ψευτοκάπακο.
Εχει πάνω το μισό άξονα ο οποίος έσπασε στην πρόσκρουση. To VIN του είναι ZL57241 για όποιον θέλει να ελέγξει συμβατότητα στο Realoem. Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν προτίθεμαι να δώσω ξεχωριστά μέρη του μοτέρ καθότι ούτε μηχανικός είμαι ούτε την όρεξη έχω.. Ο φίλος μου το έδωσε μήπως χρειαστώ κάτι, αλλά είναι αρκετά διαφορετικό από το δικό μου και είναι κρίμα να κάθεται και να καταστρέφεται από το χρόνο αντί να κάνει βόλτες. Η τιμή που το ζητάω είναι 1500 ευρώ, στρογγυλά, χωρίς παζάρια. Παραθέτω 2 φωτογραφίες για μια γενική εικόνα, για όποιον ενδιαφέρεται πιο σοβαρά εδώ είμαστε για περαιτέρω, είναι και βαρύ το μοτέρ...:D Επισυναπτόμενα 6456Επισυναπτόμενα 6457 |
Απάντηση: Κινητήρας με σασμάν R1150 GS
Kαλοπούλητο Ντίνο!
|
Thanks a lot..
|
Καλοπούλητο . ;) :) |
Παιδιά 1000 ευρώ, πραγματικά είναι κρίμα να κάθεται εκεί, ελπίζω να μην χρειαστεί σε κανέναν αλλά πιστεύω ότι η τιμή ειναι σκοτωμένη.
|
Update.
|
Απόσπασμα:
(Νεότερα 5λέπτου)Η εγχείρηση πέτυχε απ'ότι έμαθα και μέρος του μοτέρ κάνει βόλτες με ευτυχισμένο αναβάτη...Καλές βόλτες! |
Μια χαρά.
Να που χρειάστηκε. Θα έδωσες και το σασμάν φαντάζομαι. |
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ. |
Απόσπασμα:
Αυτό το ξέχασες . ;) :) Να γιατί GSForum . :sm8::sm8: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:49. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!