![]() |
Καφές στη Θεσσαλονίκη κι ότι προκύψει
Ακούσατε, ακούσατε:
Την Τετάρτη 8 - 12 - 2010 και ώρα 20:00 η Βόρεια Παρέα του GS FORUM θα φιλοξενηθεί για καφεδάκι και εν συνεχεία για σουβλακάκι, στη Λέσχη του Αfrica Twin Βόρειας Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου 18 Νεάπολη Τιμή μπύρας. . . όσο και του καφέ :sm7: Τα σουβλάκια είναι κερασμένα από εμένα για τις όμορφες ευχές σας :) Θα υπάρχει και ταυτόχρονη μετάδοση εκδρομικών από τον Πασχάλη, για να σας μπαίνουν ιδέες. Θα υπάρχει και εκθεσιακός χώρος με τα βρεγμένα ρούχα από το ταξίδι στην Πάτρα. . . ακόμα στεγνώνουν :sm7: Συμμετοχές: 1. Paschalis 2. nikos-x και Ειρήνη τεμέτερον 3. ? |
Απάντηση: Καφές στη Θεσσαλονίκη κι ότι προκύψει
Γιατί Θέε μου, να υπάρχουν αυτές οι χλμ αποστάσεις...!!!!:yz:yz ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.... ;););) |
1. Paschalis
2. nikos-x και Ειρήνη τεμέτερον 3. Φίλιππος |
καλά να περάσετε παίδες:)
|
[QUOTE=nikos-x;267048]Ακούσατε, ακούσατε:
Την Τετάρτη 8 - 12 - 2010 και ώρα 20:00 η Βόρεια Παρέα του GS FORUM θα φιλοξενηθεί για καφεδάκι και εν συνεχεία για σουβλακάκι, στη Λέσχη του Αfrica Twin Βόρειας Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου 18 Νεάπολη Τιμή μπύρας. . . όσο και του καφέ :sm7: Τα σουβλάκια είναι κερασμένα από εμένα για τις όμορφες ευχές σας :) Θα υπάρχει και ταυτόχρονη μετάδοση εκδρομικών από τον Πασχάλη, για να σας μπαίνουν ιδέες. Θα υπάρχει και εκθεσιακός χώρος με τα βρεγμένα ρούχα από το ταξίδι στην Πάτρα. . . ακόμα στεγνώνουν :sm7: Συμμετοχές: 1.Paschalis 2.nikos-x και Ειρήνη τεμέτερον 3.fmargaritis 4.Sakis & Ηekima |
Απόσπασμα:
Σιγά τα χλμ ρε Αργύρη πες ότι δεν θες να κεράσεις για την προαγωγή :D:D:D |
αρε οι mod's πως το εχουν το πραμα.... Καλα να περασετε φιλαρακια.....;) |
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε και στα δικά σας:) |
Απόσπασμα:
:D:D |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:16. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!