![]() |
προταση...
προτεινω να δημιουργηθει μια φορμα αιτησης προς συμπληρωση για τους ενδιαφερομενους για τις θεσεις των moderators!να ειναι καπως ετσι΄
ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡ.ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ MODERATOR ΧΟΜΠΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ...και οι αιτησεις αφου θα προωθουνται σε μια διμελη επιτροπη αποτελουμενη απο πανο(aeriko) και evanslam θα κρινεται η τυχη τους! :D:D:D |
Απάντηση: προταση...
:D
|
+1200.......:D |
Ντινόπουλε πρόσεχε........ακροβατείς........
αναρχοφέρνεις με τάση αυτοκαταστροφής... διαταράσσεις την ησυχία, μαλθακότητα και μακάρια πορεία μας κινδυνεύεις να αυτοκλειδώσεις το θέμα σου και να αυτοδιαγραφείς αλλά και να ζητήσεις και συγγνώμη προκαταβολικά....:sm7::sm7::sm7: εκείνο το τηλ της καλόγριας.???? ....για τα gay θέματα είσαι πρώτος, για τη καλόγρια ??? |
Απόσπασμα:
αφού πρώτα υποβάλουν για τις αιτήσεις το συμβολικό ποσό των 200 € στο λογαριασμο μου :D:D:D:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Ντινό... ο Dido είπε θα συμπληρώσει αίτηση.... αν το κάνει.... θα συμπληρώσω κι εγώ... τέλος...:D Κοίτα τι ωραίο που φαίνεται πάντως κάτω απ' το όνομά μου.... γεμίζει η οθόνη βρε παιδί μου.... άλλο πράγμα....:D:D http://i1040.photobucket.com/albums/...g?t=1291852431 |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:49. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!