![]() |
Ερωτηση....
Ερωτηση με δημοσκοπικο χαρακτηρα...:)
Εχουμε λοιπον 4 gs 1200 adv μοντελα του 06,07,08,09 με τα ιδια διανυθεντα χιλιομετρα,ιδιου χρωματος,με τα ιδια αξεσουαρ και με ακριβως την ιδια τιμη αγορας.Μην ρωτατε πως γινεται αυτο,ειπαμε η ερωτηση εχει δημοσκοπικο χαρακτηρα.:D Ποιο θα διαλεγατε και γιατι; Οσοι θελουν απαντουν,αλλα η αιτιολογια ειναι απαραιτητη! |
Απάντηση: Ερωτηση....
ΤΟ 09 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ?ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΛΛΟ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ 14
|
Βρε Ακη μου.... υπάρχει κανείς που θα σου πει κάποιο άλλο εκτός από το '09:Απορία::Απορία:
Προφανώς αυτό !! ;) |
[QUOTE=CPretenteriS;274402]Βρε Ακη μου.... υπάρχει κανείς που θα σου πει κάποιο άλλο εκτός από το '09:Απορία::Απορία:
καλές οι αντίκες .,., αλλά ο νέος είναι αλλιώς.,., |
Είναι πραγματική ερώτηση ή χιούμορ ;;;;;:confused:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Σόρυ φίλε, δεν θέλω να προσβάλω την εφυΐα σου και δεν απαντώ :sm1: |
Απόσπασμα:
Ρε παιδιά αν δεν είναι χιούμορ, μυο κάνει σαν την ερώτηση: Έχεις 4 γυναίκες απέναντί σου στο ίδιο ύψος στα ίδια κιλά με τα ίδια χαρακτηριστικά(ύψος-χρώμα ματιών-χρώμα μαλιών-χρώμα επιδερμίδας κ.λ.π.-όλα ίδια) Σε ηλικίες 25-40-55-80 Και εσύ να συζητάς και να ρωτάς, να πάω με την ογδοντάρα ;;;;; Τι να πω ;;;;; Υπάρχουν και μαζόχες:sm7::sm7::sm7: |
ενα VARADERO...MK 4!:sm7:
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:49. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!