GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Πυρωμένη Εξάτμιση!? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16175)

KouaksKouaks 17-12-2010 23:49

Πυρωμένη Εξάτμιση!?

Παιδιά έχω 2-3 μέρες που τα πρωινά αφού βάλω μπρός το θεριό, περιμένοντας για το απαραίτητο ζέσταμα του κινητήρα, παρατηρώ να μυρίζει κάπως απο μπροστά οι σωλήνες της εξαγωγής των κυλίνδρων, σαν πολύ ζεστό μέταλλο.. Σήμερα δε το βράδυ μόλις σχόλασα κάθισα επίτηδες να δώ τι παίζει, κ μετά απο 6-7 λεπτά που έβαλα μπρός είδα οτι οι σωλήνες της εξαγωγής είχαν πυρώσει!

Ας μου πεί κάποιος οτι ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!! εντάξει έχει κρύο έξω, απο πολύ ψυχρό που είναι το μέταλλο ζεστένεται κάπως απότομα, ίσως για'υτό να μυρίζει.. ε? Α, το θεριό φοράει Ακράπα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο..

gsmaniac 17-12-2010 23:53

Απάντηση: Πυρωμένη Εξάτμιση!?

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από KouaksKouaks ( 275487)
Παιδιά έχω 2-3 μέρες που τα πρωινά αφού βάλω μπρός το θεριό, περιμένοντας για το απαραίτητο ζέσταμα του κινητήρα, παρατηρώ να μυρίζει κάπως απο μπροστά οι σωλήνες της εξαγωγής των κυλίνδρων, σαν πολύ ζεστό μέταλλο.. Σήμερα δε το βράδυ μόλις σχόλασα κάθισα επίτηδες να δώ τι παίζει, κ μετά απο 6-7 λεπτά που έβαλα μπρός είδα οτι οι σωλήνες της εξαγωγής είχαν πυρώσει!

Ας μου πεί κάποιος οτι ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!! εντάξει έχει κρύο έξω, απο πολύ ψυχρό που είναι το μέταλλο ζεστένεται κάπως απότομα, ίσως για'υτό να μυρίζει.. ε? Α, το θεριό φοράει Ακράπα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο..

εκει κανεις ενα λαθακι........δεν χρειαζεσαι ζεσταμα,βαζεις μπροστα και ξεκινας για να ζεσταθει το θηριο στην διαδρομη;):)

ckk 18-12-2010 00:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 275494)
εκει κανεις ενα λαθακι........δεν χρειαζεσαι ζεσταμα,βαζεις μπροστα και ξεκινας για να ζεσταθει το θηριο στην διαδρομη;):)

Σωστόν.

Τώρα για πύρωμα!!!...??? έντονα θες να ακούσης ότι είναι ΟΚ, αλλά μην το αφήσεις, κοίταξέ το. Δεν το έχω ξανακούσει.

siraxanz 18-12-2010 00:28

Εντάξει άν δουλεύει 7 λεπτά στάσιμο μιά χαρά είναι το πύρωμα που σου κάνει;)..
στο 10λεπτο ρίξε και κανά αυγό στα κύλινδρα να δεις τι ωραία αυγά μάτια φτιάχνει το GS:D!
Φίλε.... πάτα μίζα και στο λεπτό ξεκίνα, καλοτάξιδο το εργαλείο:)!

MARK 18-12-2010 00:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 275494)

Σωστός :sm8:

mrdaellis 18-12-2010 04:51

2 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:

ειναι φυσιολογικο νομιζω απο εδω μεσα ειχα βρει τις παρακατω φωτογραφιες!!!

adventure 18-12-2010 07:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 275518)
Εντάξει άν δουλεύει 7 λεπτά στάσιμο μιά χαρά είναι το πύρωμα που σου κάνει;)..
στο 10λεπτο ρίξε και κανά αυγό στα κύλινδρα να δεις τι ωραία αυγά μάτια φτιάχνει το GS:D!
Φίλε.... πάτα μίζα και στο λεπτό ξεκίνα, καλοτάξιδο το εργαλείο:)!

Χα χα χα πολύ σωστά το έθεσες φίλε siraxanz και όντος είναι φυσιολογικό αυτό που γίνετε με τους λαιμούς της εξάτμισης να κοκκινίζουν .

Μην περιμένεις τόσο πολύ ζέστανε το το μηχανάκι 1 λεπτό και μετά εν κινήση χωρίς ακρότητες στο γκάζι και είσαι οκ .

;) :) :)

KouaksKouaks 18-12-2010 11:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από adventure ( 275570)
Χα χα χα πολύ σωστά το έθεσες φίλε siraxanz και όντος είναι φυσιολογικό αυτό που γίνετε με τους λαιμούς της εξάτμισης να κοκκινίζουν .

Μην περιμένεις τόσο πολύ ζέστανε το το μηχανάκι 1 λεπτό και μετά εν κινήση χωρίς ακρότητες στο γκάζι και είσαι οκ .

;) :) :)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές σας, τελικά όσα χρόνια εμπειρίας κι αν έχει κάποιος, όλο και κάτι μαθαίνει, ειδικά όταν έχει μεγάλη πείνα σαν κι εμένα! :D :D

gemara 18-12-2010 11:38

Απόσπασμα:

ΖΕΣΤΑΜΑ ΤΟΝ BOXER?????????????????:Απορία::Απορία::Απορία:

Ούτε γι αστείο μην του ξανακάνεις τέτοιο χουνέρι, το γράφει και το βιβλιαράκι σου!!!

Με το που τον βάζεις μπροστά, να φεύγεις ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ, όσο κρύο και να κάνει...
Η μεγαλύτερη φθορά που μπορείς να του κάνεις είναι να τον αφήσεις στο ρελαντί παγωμένο.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mrdaellis ( 275560)
ειναι φυσιολογικο νομιζω απο εδω μεσα ειχα βρει τις παρακατω φωτογραφιες!!!

Οι φωτογραφίες που έβαλε ο φίλος ο mrdaellis είναι από την δικιά μου φωτογραφημένη μετά από 3-4 λεπτά στο ρελαντί, η μια και μοναδική φορά που της το έκανα και είναι απόλυτα φυσιολογικό για τους κινητήρες της BMW παρατηρημένο από το 1930...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ για αυτόν τον κινητήρα, όπως ούτε για κανέναν άλλον σύγχρονο.

gemara 18-12-2010 11:42

Boxer by Night

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:00.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!