GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Η μιζα φτερνιζεται! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16275)

John1150 22-12-2010 13:27

Η μιζα φτερνιζεται!

Τωρα που μπηκαν τα κρυα καμια φορα οταν βαζω μπροστα η μιζα μου κανει εναν ηχο σαν φτερνισμα αλλα παιρνει κανονικα.Μηπως ειναι ενδειξη οτι θα τα φτυσει η δεν υπαρχει προβλημα; Αν ξερει κανεις και το εχει παθει, ακουω !

vpentza 22-12-2010 14:31

Απάντηση: Η μιζα φτερνιζεται!

έχω αντίστοιχη εμπειρία από 1150GS...;)
πας για καρβουνάκια φίλε μου...όχι άμεσα αλλά εάν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις....;)
βγάζεις τη μίζα, τη πας σε ηλεκτρολογείο, την συντηρούν (δεν την επισκευάζουν διότι δεν είναι χαλασμένη) και τη βάζεις πίσω...και έτσι λογικά ξεμπερδεύεις....
εγώ δεν το έκανα και για 1 χρόνο ακόμα δεν προέκυψε πρόβλημα γι' αυτό και σου προτείνω ακριβώς ότι μου είχε προτείνει ο BMW μάστορας.;)

Capitain 22-12-2010 20:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 278215)
έχω αντίστοιχη εμπειρία από 1150GS...;)
πας για καρβουνάκια φίλε μου...όχι άμεσα αλλά εάν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις....;)
βγάζεις τη μίζα, τη πας σε ηλεκτρολογείο, την συντηρούν (δεν την επισκευάζουν διότι δεν είναι χαλασμένη) και τη βάζεις πίσω...και έτσι λογικά ξεμπερδεύεις....
εγώ δεν το έκανα και για 1 χρόνο ακόμα δεν προέκυψε πρόβλημα γι' αυτό και σου προτείνω ακριβώς ότι μου είχε προτείνει ο BMW μάστορας.;)

Το είχα πάθει κι εγώ με το Fazer, την έβγαλα (εύκολα), την έλυσα, την καθάρισα επιμελώς με electroglyn η σπρευ καθαριστικό ηλ.επαφών, και τέλος τα φτερνίσματα..Το πούλησα μετα από ένα χρόνο και κανένα πρόβλημα..

vasorfa 22-12-2010 20:48

:hmmm::hmmm::hmmm:Δωστης Ασπιρινουλα---Ντεπονάκι--ή panadol:sm7:
Σοβαρα τωρα...

ετσι οπως μας τα λες,,,,,

το μωρο σου απλα θελει(προσεκτικο) καθάρισμα....:cool:(εχει μαζεψει βρωμίτσες....)

babisadve 22-12-2010 23:06

... με καλύψαν οι παραπάνω

John1150 23-12-2010 03:39

Ευχαριστω παιδια!

Capitain 23-12-2010 11:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από John1150 ( 278589)
Ευχαριστω παιδια!

Πάρε κι ένα site με λεπτομερείς φωτογραφίς για να ξέρεις τι θα δεις μπροστά σου, ίσως να μην είναι απο BMW, αλλά όλες οι μιζες πάνω κάτω έτσι είναι..

VWVortex.com - DIY - Starter Motor Grind Fix and Starter Motor Replacement

Καλή επιτυχία.

napgeo 23-12-2010 11:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 278378)
Το είχα πάθει κι εγώ με το Fazer, την έβγαλα (εύκολα), την έλυσα, την καθάρισα επιμελώς με electroglyn η σπρευ καθαριστικό ηλ.επαφών, και τέλος τα φτερνίσματα..Το πούλησα μετα από ένα χρόνο και κανένα πρόβλημα..

Και το πρόβλημμα παρέμεινε.( Σαν δεν ντρέπεσαι χρονιάρες μέρες).
Για πές μου τα νέα σου. Καλά είστε

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:05.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!