GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Διαροη λαδιων απο φλατζες F650GS twine (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16283)

kwon 22-12-2010 21:35

Διαροη λαδιων απο φλατζες F650GS twine

Σημερα το πρωι στη μηχανη F650GS twine 9/2009 διαπιστωσα διαροη λαδιων απο την κεφαλη του κινητηρα. Εχω κανει 10.000χλμ και την πηγα σε γνωστο εξουσιδοτημενο συνεργειο του καταστηματος που την αγορασα.Σε συνομιλια που ειχα με τον υπευθυνο μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο αφου η μηχανη κινειται μεσα στην Αθηνα και θα μου την αλλαξει χωρις χρεωση αφου η μηχανη ειναι ακομα στην εγγυηση.Ολα καλα αλλα ηθελα να ηξερα ειναι δυνατον μεσα σε 1/5 χρονο να ξεραθουν;

CPretenteriS 22-12-2010 22:11

Απάντηση: Διαροη λαδιων απο φλατζες F650GS twine

Η διαρροή από φλάτζα καπακιού στο F650gs είναι γνωστό πρόβλημα! Εμένα μου εμφανίστηκε στους 7 μήνες και 19000km!

Με λίγη κόλλα ακόμα και στις υπάρχουσες φλάτζες το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Απ´ όσο δε γνωρίζω η BMW ετοίμαζε νέα παρτίδα φλατζών προκειμένου να επιλύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα! ;)

kwon 22-12-2010 22:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 278480)
Η διαρροή από φλάτζα καπακιού στο F650gs είναι γνωστό πρόβλημα! Εμένα μου εμφανίστηκε στους 7 μήνες και 19000km!

Με λίγη κόλλα ακόμα και στις υπάρχουσες φλάτζες το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Απ´ όσο δε γνωρίζω η BMW ετοίμαζε νέα παρτίδα φλατζών προκειμένου να επιλύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα! ;)

Ευχαριστω...γιατι βρισκομουν σε πληρη αγνοια!!

CPretenteriS 22-12-2010 22:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kwon ( 278482)
Ευχαριστω...γιατι βρισκομουν σε πληρη αγνοια!!

Να ´σαι καλά φίλε !! Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...

mrdaellis 22-12-2010 23:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kwon ( 278462)
Σημερα το πρωι στη μηχανη F650GS twine 9/2009 διαπιστωσα διαροη λαδιων απο την κεφαλη του κινητηρα. Εχω κανει 10.000χλμ και την πηγα σε γνωστο εξουσιδοτημενο συνεργειο του καταστηματος που την αγορασα.Σε συνομιλια που ειχα με τον υπευθυνο μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο αφου η μηχανη κινειται μεσα στην Αθηνα και θα μου την αλλαξει χωρις χρεωση αφου η μηχανη ειναι ακομα στην εγγυηση.Ολα καλα αλλα ηθελα να ηξερα ειναι δυνατον μεσα σε 1/5 χρονο να ξεραθουν;

Συγνωμη αλλα αν δεν κανω λαθος εχει βγαλει ανακληση η BMW για τα F800 και F650 μιας και φορανε τον ιδιο κινητηρα!!! μην νομιζεις οτι σου κανει και χαρη!!!!! :hmmm: Ημαρτον!!!! Νεύρα και στην εγγυηση να μην ηταν το μηχανακι, ειναι υποχρεομενος να στην αλλαξει!!!! οπως επισης εχει βγει ανακληση και για την αλυσιδα! αν δεν την εχεις αλλαξει να ζητησης αλλαγη μιας και θα πας!!!! ;)

kwon 22-12-2010 23:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mrdaellis ( 278504)
Συγνωμη αλλα αν δεν κανω λαθος εχει βγαλει ανακληση η BMW για τα F800 και F650 μιας και φορανε τον ιδιο κινητηρα!!! μην νομιζεις οτι σου κανει και χαρη!!!!! :hmmm: Ημαρτον!!!! Νεύρα και στην εγγυηση να μην ηταν το μηχανακι, ειναι υποχρεομενος να στην αλλαξει!!!! οπως επισης εχει βγει ανακληση και για την αλυσιδα! αν δεν την εχεις αλλαξει να ζητησης αλλαγη μιας και θα πας!!!! ;)

Εχεις δικιο δεν μου κανει χαρη!!:) Οσο για την ανακληση που αφορα την αλυσιδα μετα απο ενημερωση ενος φιλου εδω στο Forum πηγα για την αλλαγη!!
Αντε να δω τι αλλο θα κατσει!!!

paros 23-12-2010 10:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kwon ( 278462)

Φιλαράκο κι εμένα μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα στους πρώτους 8 μήνες με 5000km περίπου. Έγινε αλλαγή φλάτζας από τη BMW και έκτοτε δεν έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα εδώ και 1 χρόνο περίπου (και με 10.000km επιπλέον).

point zero 23-12-2010 10:31

Παντως το οτι εχεις κανει τα χιλιομετρα στην Αθηνα δεν εχει απολυτως καμια σχεση ...
Ολο κατι τετοιες μπουρδες λενε παιρνω αναποδες οταν τα ακουω ..

paros 23-12-2010 10:32

Φίλε καλημέρα, μπορείς να μου πείς για την ανάκληση όσον αφορά την αλυσίδα που ανέφερες; Πότε ανακοινώθηκε και αν αφορά όλα τα F650-800gs, γιατί έκανα πρόσφατα service στη BMW και δεν μου είπαν τίποτα.

CPretenteriS 23-12-2010 10:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paros ( 278657)
Φίλε καλημέρα, μπορείς να μου πείς για την ανάκληση όσον αφορά την αλυσίδα που ανέφερες; Πότε ανακοινώθηκε και αν αφορά όλα τα F650-800gs, γιατί έκανα πρόσφατα service στη BMW και δεν μου είπαν τίποτα.

Δεν αφορά όόόλα τα F650-800 gs... πας στο εξουσιοδοτημένο με το πλαισιάκι σου και σου λένε... ;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:08.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!