![]() |
Λασπωτήρας για το F650 twin
Yπάρχει τρόπος να βάλω ένα λασπωτήρα στη ρόδα όπως έχει το μονοκύλινδρο το F650? Ακόμα και στην πιο ψιλή βροχούλα το πίσω μέρος γίνεται χάλια. Μα καλά γιατί αφαιρέσανε τόσο χρησιμο εξάρτημα. Δεν μπορώ να το καταλάβω. :hmmm:
|
Απάντηση: Λασπωτήρας για το F650 twin
Ουτε after Market υπάρχει???:Απορία::Απορία::Απορία:
|
Δεν έχω βρει κάτι.
|
|
Απόσπασμα:
και εγω αυτο εχω!!! ειναι πολυ καλο, προστατευει τουλαχιστον το αμορτισερακι απο τις λασπουριες!!!;) το πηρα απο μακαν. |
Παίζει κι αυτό που δεν το έχω δει Ελλάδα αν πηγαίνεις χώμα μια και στις λάσπες δεν στουμπώνει (αν και δε νομίζω να στουμπώνει ούτε αυτό της Wunderlich).
|
Νομίζω πως και τα 2 αυτά προστατευουν το αμορτισερ μόνο :( μαλλον κάτι σαν του μονοκυλινδρου δεν υπαρχει τελικά να είναι στο πισω μέρος ωστε να κόβει από εκει τη λασπη και τα νερα και να μην πιτσιλιέται εσωτερικά.
|
Σαν του μονοκύλινδρου δεν έχω δει πουθενά... και πίστεψέ με, τα έχω ψάξει πολύ όλα τα aftermarket!! :). Πάντως το Mudsling το έχει ο Νίκος (Markas) και είναι ευχαριστημένος, δες στις χωμάτινες, όλο διπλός πάει και η γυναίκα του δεν παραπονιέται, υπάρχει καλύτερο κριτήριο από αυτό;
:sm7: Από την βόλτα πριν λίγες μέρες Χωρίς φτερό (εγώ): Με το Mudsling (ο Νίκος): |
ΟΚ καταλαβα και ευχαριστώ αλλά ακόμα απορω γιατί τον βγάλανε... ας ηταν στα αξεσουάρ τουλάχιστο.
|
Πάντως το Mudsling το έχει ο Νίκος (Markas) και είναι ευχαριστημένος, δες στις χωμάτινες, όλο διπλός πάει και η γυναίκα του δεν παραπονιέται, υπάρχει καλύτερο κριτήριο από αυτό;
Σιγά το παράδειγμα..... αυτή δεν παραπονιέται με τίποτα... :sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:57. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!