GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ζήτηση (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Opel Vectra 2001 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16588)

vasorfa 04-01-2011 19:12

Opel Vectra 2001

Ζητηται προς αγορα opel vectra 2001 (το τελευταιο με τα καραμελε φαναρια) του 2001 ή 2002 1600 κυβικα ανεξαρτητα εκδοσης ή χιλιομετρων....απλα θελω να ειναι λειτουργικο, για κυκλοφορια...και ατρακαριστο.....(οχι σαν και αυτα των αγγελιων:rolleyes::rolleyes:)δεν με ενδιαφερει ποσα χιλιομετρα εχει...ΑΡΚΕΙ τα service και η συντηρηση να είναι σωστα!!:cool::cool:

τιμη συζητήσημη (να ειναι και ετοιμος για παζάρια.....ΔΝΤ ΒΛΕΠΕΤΑΙ....:yz:yz,,,

και για να εχετε και ενα σημειο αναφορας επειδη το αμαξι ΔΕΝ ειναι για εμενα...ΑΛΛΑ ΔΩΡΟ .....στον πατερα και την μανα μου......δεν ψαχνω για κανενα χρεπι..που την επομενη της αγορας θα αρχισει να ζηταει.....:(:(
(συνταξιουχος ειναι ο ανθρωπος) και επειδη το Διαβοητο kadett του 1977 πρεπει καποια στιγμη να ...βγει εκτος κυκλοφοριας (ισως γινει και ιστορικο...οταν βρω λευτα.:yz..)γιαυτο σκευτικα να βαλω εδω την αγγελια αυτη....!!!!

Εννοειτε και οτι tips εχετε για το συγκεκριμενο οχημα...εδω ειμαστε....:D:D

Αν υπαρχει οποιοδηποτε θεμα με την αγγελια μου,παρακαλω να κατεβει απο του αρχοντες!:D

Σας ευχαριστω!

Βασίλης!

vasorfa 05-07-2011 15:15

Απάντηση: Opel Vectra 2001

Πατέρα καλοτάξιδο:D:D:D

ευχαριστώ για την φιλοξενεια και για τους φίλους που με πηραν τηλεφωνο;);)

παρακαλώ να κλειδωθει η αγγελια:D:D

Hekima 05-07-2011 15:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 415592)
Πατέρα καλοτάξιδο:D:D:D

ευχαριστώ για την φιλοξενεια και για τους φίλους που με πηραν τηλεφωνο;);)

παρακαλώ να κλειδωθει η αγγελια:D:D

Μπράβο ρε Βασίλη για την κίνησή σου καλοτάξιδο
φαντάζομαι χαρά που τους έδωσες τους ανθρώπους
δώρο ένα αυτοκίνητο από τον γιό τους :):):)

vasorfa 05-07-2011 15:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Hekima ( 415597)
Μπράβο ρε Βασίλη για την κίνησή σου καλοτάξιδο
φαντάζομαι χαρά που τους έδωσες τους ανθρώπους
δώρο ένα αυτοκίνητο από τον γιό τους :):):)

Σε ευχαριστω Σοφία , το χαμόγελο του Πατερα μου οταν συνειδητοποιησε οτι ΔΕΝ του εκανα πλάκα,,,ηταν ΟΛΑ τα λευτα:sm2::sm2: δεν προκειτε να το ξεχασω ΠΟΤΕ αυτο το ΧΑΜΟΓΕΛΟ:cool::cool::cool::cool:

Hekima 05-07-2011 16:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 415605)
Σε ευχαριστω Σοφία , το χαμόγελο του Πατερα μου οταν συνειδητοποιησε οτι ΔΕΝ του εκανα πλάκα,,,ηταν ΟΛΑ τα λευτα:sm2::sm2: δεν προκειτε να το ξεχασω ΠΟΤΕ αυτο το ΧΑΜΟΓΕΛΟ:cool::cool::cool::cool:

Ποτέ να μην το ξεχάσεις Βασίλη να το κουβαλάς πάντα μέσα σου
και πάλι μπράβο σου να είναι γεροί να χαρούνε βολτίτσες τώρα:)

yns 05-07-2011 16:23

Καλοτάξιδο να είναι Βασίλη! Και να'χουν την υγειά τους να το χαίρονται!
Και φαντάσου πως αυτές τις μέρες ήθελα να σε πάρω να σε ρωτήσω αν ενδιαφερόσουν ακόμα για το δικό μου!... Μάλλον θα το βάλω στο "Πωλείται" :)

BOXER 05-07-2011 16:34

Τα καταφερες τελικα μπαγασακο ετσι :D;;;

Καλοριζικο και καλοταξιδο λοιπον ;).

Οσο για την αρχαιολογια το Cadet, εννοειται οτι καποια στιγμη πρεπει να φτιαχτει :)!!!
Θα ερθω κατω απο το σπιτι σου να του βαλω και... κουκουλα τωρα πια :p:rolleyes:!!!

vasorfa 05-07-2011 17:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yns ( 415623)
Καλοτάξιδο να είναι Βασίλη! Και να'χουν την υγειά τους να το χαίρονται!
Και φαντάσου πως αυτές τις μέρες ήθελα να σε πάρω να σε ρωτήσω αν ενδιαφερόσουν ακόμα για το δικό μου!... Μάλλον θα το βάλω στο "Πωλείται" :)

Γιαννιώ!!!!!!!!!!

Μου πήρε 6 μήνες για να ικανοποιησω τα ΥΨΗΛΑ μου standar αλλα τελικα ισχυει.......Υπαρχει Θεία Δίκη:D:D:D:D:D:D και για αλλη μια φορα....στο τελος ---δικαιωθηκα!!!!:sm7::sm7:

οσο για το δικο σου....στα έλεγα εγω στο Σοφικο....ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:cool::cool:εσυ μου έκανες τον δύσκολο:p:p:p:p:p

(παντως δεν θα εχεις προβλημα στην πωληση του....γιατι ειναι απο τα ,,,καλά κομματια!!!;););))

χαιρετισμους στην μαμα Πατριδα:o:o:o:o:cool:

vasorfa 05-07-2011 17:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 415628)
Τα καταφερες τελικα μπαγασακο ετσι :D;;;

Καλοριζικο και καλοταξιδο λοιπον ;).

Οσο για την αρχαιολογια το Cadett, εννοειται οτι καποια στιγμη πρεπει να φτιαχτει :)!!!
Θα ερθω κατω απο το σπιτι σου να του βαλω και... κουκουλα τωρα πια :p:rolleyes:!!!

Μαθε να το γραφεις ΣΩΣΤΑ,,,,θα σου χρειαστει σε λίγους μηνες(οταν το κανω ιστορικο:rolleyes:)μην ξεχνας,,,τι σε εχω φίλο....παλιομηχανικε:cool::p:p:sm7:

όσο για την κουκουλα......τα όμορφα πραγματα ΔΕΝ πρεπει να τα κρυβουμε:cool::cool::cool::cool:

Σε ευχαριστώ Νικόλα!!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:30.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!