GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Τσεκάρισμα της GOPRO HD HERO (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16594)

Strats 04-01-2011 19:32

Τσεκάρισμα της GOPRO HD HERO

Παίδες, πρώτη δοκιμαστική λήψη με κάμερα GOPRO HD HERO. Όπως θα δείτε, είναι τοποθετημένη στα πλάγια του κράνους. Σχετικά με το φως, λάβετε υπ' όψιν ότι η λήψη έγινε λίγο πριν νυχτώσει, κατά τις 17:00. Επίσης έγινε συμπίεση (web optimized) στα 640 Χ 460 στα 960kbps. Πως σας φαίνεται η ποιότητα λήψης;

evanslam 04-01-2011 23:58

Απάντηση: Τσεκάρισμα της GOPRO HD HERO

Μπράβο Στράτο υπέροχο βίντεο και καταπληκτική λήψη. Υπεροχή και η κιτρινουλα σου κομμάτια την πηγαίνεις!!!

Strats 05-01-2011 00:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από evanslam ( 286203)
Μπράβο Στράτο υπέροχο βίντεο και καταπληκτική λήψη. Υπεροχή και η κιτρινουλα σου κομμάτια την πηγαίνεις!!!

Σ' ευχαριστώ Ευάγγελε, έκανα όμως ένα λάθος στα settings της κάμερας που κατέβασε αισθητά την ποιότητα, αντί να θέσω την ανάλυση σε HD (1920x1080) είχα το setting στο προηγούμενο επίπεδο ανάλυσης. Βέβαια το youtube συμπιέζει ακόμα περισσότερο όποτε πέφτει αισθητά η ποιότητα.

Πάντως νομίζω ότι σε σχέση με την contour, σα να μου φαίνεται ότι ο φακός της gopro είναι πολύ πιο wide!

evanslam 05-01-2011 00:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Strats ( 286213)
Σ' ευχαριστώ Ευάγγελε, έκανα όμως ένα λάθος στα settings της κάμερας που κατέβασε αισθητά την ποιότητα, αντί να θέσω την ανάλυση σε HD (1920x1080) είχα το setting στο προηγούμενο επίπεδο ανάλυσης. Βέβαια το youtube συμπιέζει ακόμα περισσότερο όποτε πέφτει αισθητά η ποιότητα.

Πάντως νομίζω ότι σε σχέση με την contour, σα να μου φαίνεται ότι ο φακός της gopro είναι πολύ πιο wide!

Εννοείται η contour 110 και η gopro 135 & 170. Τα έχουμε πει και το ξαναλέμε: 2 είναι οι κορυφαίες στο χώρο αλλά η gopro κατέχει τα πρωτιά και διαφέρει στα σημεία που για κάποιους κάνουν την διάφορα!

gandreas 05-01-2011 01:12

Ωραίο το βιντεάκι.:sm2:

Χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι, δεν μας βάζεις μια φωτογραφία με την μηχανή πάνω στο κράνος για να καταλάβω το μέγεθος της!!! Πρέπει να πετάει αρκετά:hmmm:

Strats 05-01-2011 07:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 286242)
Ωραίο το βιντεάκι.:sm2:

Χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι, δεν μας βάζεις μια φωτογραφία με την μηχανή πάνω στο κράνος για να καταλάβω το μέγεθος της!!! Πρέπει να πετάει αρκετά:hmmm:

Δες τα πρώτα δευτερόλεπτα του video, από 0:07 - 0:10 ;)

adventure 05-01-2011 08:02

Ωραιο το βίντεο σίγουρα από συμπίεση σε συμπίεση έχει πέσει η ποιότητα και από ότι έγραψες δεν έκανες το βίντεο με 1080p και η ώρα που τραβήχτηκε είναι περίεργη αλλά είναι αρκετά κάλο .

Το μόνο μείον νομίζω κατά τη δική μου άποψη είναι το μέγεθος προεξέχει πολύ στο κράνος .

;) :) :)

kostasx 05-01-2011 09:18

Αν είναι έτσι η ποιότητα με τόση συμπίεση που έχει πέσει..φάντάζομαι πως θα είναι

kostasx 05-01-2011 09:19

..η πρώτη λήψη..:):)
Όντως..και 'μένα μου φαίνεται ότι προεξέχει αρκετά..δεν σε "τράβαγε" :confused::confused:

Strats 05-01-2011 09:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostasx ( 286376)
..η πρώτη λήψη..:):)
Όντως..και 'μένα μου φαίνεται ότι προεξέχει αρκετά..δεν σε "τράβαγε" :confused::confused:

Πράγματι, όταν την πρωτοτοποθέτησα στο κράνος, με ανησύχησε κι εμένα έτσι όπως το είδα να εξέχει. Παρόλα αυτά όμως, στην πρώτη δοκιμή που το πήγα μέχρι 170km, δεν αισθάνθηκα την παραμικρή ενόχληση - τράβηγμα.

Μόλις μπορέσω (σήμερα - αύριο) θα τραβήξω το 2ο δοκιμαστικό με HD 1080 ανάλυση και θα το ανεβάσω εδώ να το σχολιάσουμε.

Το ΣΚ μάλλον θα κάνω μια εκδρομούλα, Βυτίνα (αν δεν έχει χιόνια), ή Στενή Ευβοίας, οπότε θα σας έχω και το πρώτο "καλό" βιντεάκι από ορεινή διαδρομή ;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:58.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!