GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Κατάργηση ESA (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16674)

linex 07-01-2011 22:59

Κατάργηση ESA

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, αν γίνεται σε R1200GS με ESA αν αλλάξεις την ανάρτηση να βάλεις απλή χωρίς ESA?

teo71 07-01-2011 23:17

Απάντηση: Κατάργηση ESA

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από linex ( 288142)
Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, αν γίνεται σε R1200GS με ESA αν αλλάξεις την ανάρτηση να βάλεις απλή χωρίς ESA?

Γίνεται...

Αν αλλάξεις ανάρτηση, βάζεις ότι θέλεις...

gandreas 08-01-2011 02:48

Σου δίνω την δικιά μου ανταλλαγή με την δικιά σου που είναι χάλια:sm7:

linex 08-01-2011 09:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 288209)
Σου δίνω την δικιά μου ανταλλαγή με την δικιά σου που είναι χάλια:sm7:

Χάλια είναι η δική σου ?
Γιατί η δική μου χαίρει άκρας υγειας για την ώρα. :sm7::sm7:

vpentza 08-01-2011 09:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από linex ( 288246)
...για την ώρα. :sm7::sm7:

:D:D:D

gandreas 08-01-2011 17:10

Γιατί ρωτάς? :Απορία:
Θες να κάνεις αναβάθμιση:confused:

linex 08-01-2011 21:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 288437)
Γιατί ρωτάς? :Απορία:
Θες να κάνεις αναβάθμιση:confused:

Άμεσα όχι. Έχω διαβάσει (κυρίως σε ξένα sites) ότι παρουσιάζουν προβλήματα άν παραζοριστούν.
Επειδή σκέφτομαι να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι του χρόνου (αν δε έχουμε χάσει τι δουλεία μας μέχρι τότε) και φοβάμαι μην έχω προβλήματα τα οποία δε θα είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν.

vtheo 08-01-2011 22:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από linex ( 288619)
Άμεσα όχι. Έχω διαβάσει (κυρίως σε ξένα sites) ότι παρουσιάζουν προβλήματα άν παραζοριστούν.
Επειδή σκέφτομαι να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι του χρόνου (αν δε έχουμε χάσει τι δουλεία μας μέχρι τότε) και φοβάμαι μην έχω προβλήματα τα οποία δε θα είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν.

Ποιος σου είπε ότι οι αναρτήσεις χωρίς ESA δε χαλάνε;Και με το ESA πρόβλημα δεν παρουσιάζετε στον ηλεκτρονικό μηχανισμό αλλά στο αμορτισέρ( δακρύζει λάδι) κάτι που έχω δει να παθαίνει και GS xωρίς ESA και με λίγα χιλιόμετρα.Μη σε πιάνουν τέτοιοι φόβοι φίλε βγάλε τους χάρτες σου και κάνε τα πλάνα σου το μηχανάκι ταξίδια θέλει...

teo71 08-01-2011 22:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vtheo ( 288638)
Ποιος σου είπε ότι οι αναρτήσεις χωρίς ESA δε χαλάνε;Και με το ESA πρόβλημα δεν παρουσιάζετε στον ηλεκτρονικό μηχανισμό αλλά στο αμορτισέρ( δακρύζει λάδι) κάτι που έχω δει να παθαίνει και GS xωρίς ESA και με λίγα χιλιόμετρα.Μη σε πιάνουν τέτοιοι φόβοι φίλε βγάλε τους χάρτες σου και κάνε τα πλάνα σου το μηχανάκι ταξίδια θέλει...

Σωστό...

Ακιs 08-01-2011 22:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vtheo ( 288638)

Να ρωτησω κι εγω με την σειρα μου......αν δηλαδη αλλαχθει το original αμορτισερ,και μπει καποιο ohlins η κατι αλλο,θα λειτουργει κανονικα το esa?:confused:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:54.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!