GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εξοπλισμός μοτοσικλέτας (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=26)
-   -   βαλιτσες bmw ή touratech (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16735)

mathioudakis nikos hania 10-01-2011 21:00

βαλιτσες bmw ή touratech

μήπως κάποιος ξέρει αν οι βαλίτσες της bmw ή αυτές της touratech είναι καλύτερες.
μιλάμε για τις μεταλλικες βέβαια του adventure.
από τιμή σχετικά είναι οι ίδιες.
διαφορα βρίσκω στην αριστερή της touratech που δεν έχει χώρο για την εξάτμηση και φυσικά στον τρόπο που πιάνουν στις βάσεις.
ποια είναι καλύτερη????????
μιλάμε και για οδήγηση εκτός δρόμου σε δύσκολες συνθήκες. ποιες είναι πιο ανθεκτικές. κάθε βοήθεια θα είναι καλοδεχούμενη.
καταλαβαίνετε το κόστος είναι τόσο που δεν πρέπει να παρθούν βιαστικές αποφάσεις

loulou1100gs 10-01-2011 21:26

Απάντηση: βαλιτσες bmw ή touratech

strores.ebay.de/motorradalukoffer

nivo 10-01-2011 23:38

Το εχω βρει πριν λιγο καιρο εχει αυτες τις βαλιτσες για το 1200 adve με το κοψιμο για την εξατμιση ειναι απο τις πιο ωραιες after market που εχω δει και σε καποιο ξενο forum ειδα κατι νουμερα στα 200-230 ευρω αν εχεις τροπο να μεταφρασης ειναι τσεχικο site ισως βρεις κατι να σου αρεσει album 2 - Fotogalerie - Kufry - Begr.cz και μπαινουν κατευθειαν στις βασεις που εχεις

leandros 10-01-2011 23:47

και τις βαλίτσες της BMW η touratech τις κατασκευάζει.
είναι θέμα αισθητικής

yns 10-01-2011 23:48

Γεια σου συντοπίτη! Για "οδήγηση εκτός δρόμου σε δύσκολες συνθήκες" βάζεις απλά σαμάρια πάνω σε μεταλλικές βάσεις. Οι αλουμινένιες θα στραβώσουν στο 1ο πέσιμο. Είναι για μεγάλο ταξίδι και για να πουλάς μούρη παίζοντας το Ewan McGregor αν τις κυκλοφοράς μέσα στην πόλη όπως έχω δει κάνα δυό να κάνουν. :)

Αλουμίνιο εκτός από τον Γερμανό που είπε ο φίλος παραπάνω (του οποίου οι κατασκευές δεν φτάνουν με τίποτα αυτές της BMW και της Touratech ό,τι κι αν σημαίνει αυτό (by the way το site του είναι εδώ ) φτιάχνουν και πολλοί άλλοι, όπως η SW-Motech και η Holan.

Μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου όπως κάνουν πχ εδώ, εδώ ή εδώ αλλά αν δεν πιάνουν τα χέρια σου άστο καλύτερα..

Ό,τι και να αποφασίσεις σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδες όπου κι αν πάνε! :)

N4pSt3R 11-01-2011 02:24

Καλησπέρα φίλε μου!Πρίν μια βδομάδα παρέλαβα και φόρεσα στο BMW μου ένα απλό 1200 την τριπλέτα της TOURATECH την PRO και πίστεψε με θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερης ποιότητας από της μαμά εταιρίας και για αυτόν τον λόγο την επέλεξα, πάντα γνώμη μου, αν θες υπάρχει κ με το κόψιμο για την εξάτμιση και εκτός από ποιότητα σου δίνουν κ πάρα μα πάρα πολές λύσεις για να προσθέσεις επάνω τους ειδικά σε ένα χωμάτινο Αdvenure Trip!Ελπίζω να βοήθησα και θα προσπαθήσω να περάσω και photo αυριο!

gkol 12-01-2011 15:32

Εγώ έχω της Touratech και είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλά το μόνο μείον για μένα είναι το πως μπαίνουν και βγαίνουν και το θέμα με τις κλειδαριές(έχει δύο η κάθε βαλίτσα).Δεν έχω κάνει κάποιο extreme ταξίδι σε χώμα αλλά το καλοκαίρι στις διακοπές με βολέψαν πολύ. Χρειάζεται όμως να πάρεις και τις εσωτερικές τσάντες που βολεύουν.

mathioudakis nikos hania 12-01-2011 19:09

ευχαριστώ όλους προς το παρόν...
από μια γενική έερυνα που έκανα μάλλον οδεύω για αυτές της touratech. μάλλον χωρίς ιδιαίτερο λόγο. θεωρώ ότι σίγουρα είναι πάρα πολύ καλές, εξάλλου καπνός χωρίς φωτια δεν υπάρχει :sm7:επίσης τόσες φωτο και βιντεο έχουμε δει και πιστεύω ότι δε θα μου δημιουργησουν θέμα.
πάντως για αρχη είχα πάρει κάποιες aftermarket και το αποτελεσμα ήταν να μου μείνουν στα χέρια...
Και σίγουρα όπως είπε και ο συντοπιτης μου η καλύτερη λύση στα πολύ δύσκολα είναι μάλλον τα σαμάρια ή ο αδιάβροχος σάκος. Εγγυημένα δε παθαινει τίποτα.
το έχω ζήσει σε δύσκολα ταξίδια που είχα μόνο σάκο και οι υπόλοιποι βαλίτσες και πάντα σε κάθε πτώση όσο μικρή και αν ήταν τρέχαμε στις βαλίτσες. και μάλιστα υπήρχε και ποικιλία στην παρέα.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:12.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!