GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ζήτηση (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=35)
-   -   A i phone 4 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16969)

Har.Der 20-01-2011 02:47

A i phone 4

mipws poulaei kaneis i phone 4???

EOD-K9 20-01-2011 08:21

Απάντηση: A i phone 4

όλο και κάποιο θα εμφανιστεί ...

stelios1977 20-01-2011 10:43

iphone hellas μπες στο site απο κει πηρα κ γω και ηταν αριστο αρκει βεβαια να το τσεκαρεις απο κοντα.εχω το 4 και εχω καποιο μικροπροβληματακι με το σημα οπως ολα τα 4αρια αλλα με θηκουλες κατι γινεται.

Har.Der 22-01-2011 22:07

Αν εμφανιστεί να με έχεις υπόψιν!!! Κι όπως βλέπεις το αίτημα για τα greenglish έγινε δεκτό...

Capitain 23-01-2011 03:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stelios1977 ( 296472)
iphone hellas μπες στο site απο κει πηρα κ γω και ηταν αριστο αρκει βεβαια να το τσεκαρεις απο κοντα.εχω το 4 και εχω καποιο μικροπροβληματακι με το σημα οπως ολα τα 4αρια αλλα με θηκουλες κατι γινεται.

Δηλαδή για να καταλάβουμε κι εμείς οι άσχετοι, τα 4άρια με θηκούλες έχουν δει βελτίωση στη λήψη σήματος? Η βελτιώνεται και τίποτα άλλο με θηκούλες? Αν έχεις την καλωσύνη ξεκαθάρισέ μου το αυτό γιατί ενδιαφέρομαι σφόδρα για 4άρι, με πιέζει μια κοπελιά που είναι Barwoman κι έχει το ίδιο και φαίνεται ότι ξέρει απο κινητά και μου λέει ότι το 4άρι είναι το καλυτερότερο και το πιο τρεντι και απλά έχει ένα θέμα με το σήμα.....
Μήπως να της πω να πάρει θηκούλα?:rolleyes:
Αν μπορείς εξηγησέ μου....

stelios1977 23-01-2011 12:40

στο iphone 4 το περιβλημα γυρω γυρω το <<μεταλλικο κομματι>> ειναι η κεραια του κινητου, για την ληψη του σηματος και επειδη ερχεται σ επαφη με το χερι κανει βραχυκυκλωμα και χανεται το σημα,γι αυτο εδιναν μαζι με το κινητο δωρο και μια θηκη,αστην ψαξει λιγο;). Παρ ολα αυτα ειναι τρελλο κινητο αν και το 3gs που ειχα ηταν μια χαρα απλα μ ενδιεφερε το hd βιντεο γι αυτο προχωρησα στην αλλαγη.

Capitain 23-01-2011 13:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stelios1977 ( 298893)
στο iphone 4 το περιβλημα γυρω γυρω το <<μεταλλικο κομματι>> ειναι η κεραια του κινητου, για την ληψη του σηματος και επειδη ερχεται σ επαφη με το χερι κανει βραχυκυκλωμα και χανεται το σημα,γι αυτο εδιναν μαζι με το κινητο δωρο και μια θηκη,αστην ψαξει λιγο;). Παρ ολα αυτα ειναι τρελλο κινητο αν και το 3gs που ειχα ηταν μια χαρα απλα μ ενδιεφερε το hd βιντεο γι αυτο προχωρησα στην αλλαγη.

Το καλύτερο θα ήταν να σου δίνανε άλλο ένα κινητό για μπακάπ:D, για την περίπτωση που σου πέσει/σπάσει, για όταν σου πάρει υγρασία (που κλαις, γιατί δεν καλύπτεται από εγγύηση, αν και χρησιμοποιούν αυτή τη δικαιολογία και σε άλλες περιπτώσεις..) και για περιπτώσεις που δε θες να στο κλέψουν...
:sm7::sm7:

stelios1977 23-01-2011 17:35

Το συχρονιζεις με τον υπολογιστη πολυ ευκολα,και εχεις τα παντα backup,το iphone απευθυνεται σ αμερικανους,αρα ειναι πολυ ευκολο :)

Capitain 23-01-2011 19:50

Για δοκίμασε Android...;)

nikolas29 23-01-2011 20:18

Καλησπερα εχω διαθεσιμα για πουλημα δυο iphone 4 στο κουτι τους με την εγγυηση τους αχρησιμοποιητα. Για οποιον ενδιαφερεται πμ

Ευχαριστω

Ν.Σ.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:42.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!