![]() |
Τζαβαρας vs MEGA
αν πω ότι δεν το ευχαριστήθηκα......:D:D:D
|
Απάντηση: Τζαβαρας vs MEGA
Ρε ποτέ έγινε αυτό λαιβ και το χάσαμε..??? :sm7: |
σήμερα, στο δελτίο των 8. ούτε κι εγώ το είδα ζωντανό, ακόμα θα χτυπιόμουν απο τα γέλια, αλλά είναι νόστιμο και κονσέρβα!:sm7::sm7::sm7:
|
Ρεζιλίκια…..!!! :mad: |
Από τέτοιους τσακωμούς πολιτικών και δημοσιογράφων, όφελος έχουμε μόνο εμείς, οι πολίτες. Με την έννοια ότι θα δίνει ο ένας τον άλλον. Π.χ. Μπακογιάννη - Θέμος.
Εμείς εδώ είμαστε και περιμένουμε... |
ουφ παλι τα ίδια :mad: |
Κατευθυνόμενη δημοσιογραφία; Στην Μπανανία; Μα πότε;
Είμαστε για γέλια.... ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! |
Ο συγκεκριμένος βουλευτής αρπάχτηκε το πρωί στο ραδιόφωνο με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σταυρόπουλο ο οποίος αφού τα πήρε στο κρανίο , τον αποκάλεσε αχρείο και του έκλεισε το μικρόφωνο .Μιλάμε για πολύ γέλιο .
Όσον αφορά το γεγονός αυτό καθέ αυτό θα ήθελα να μη βγεί πόρισμα .Έτσι και αλλιώς πλέον όλοι γνωρίζουμε πάνω κάτω τι έχει γίνει . Απλώς είμαι περίεργος για το πως θα αντιδράσει ο κόσμος σε αυτή την περίπτωση , στην επόμενη μεγάλη διαδήλωση .Βλέπω να γινόμαστε Τυνησία . |
Είμαστε για γέλια. Όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω, κλείστε την τηλεόραση. Έχω σταματήσει να τους βλέπω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τους σιχάθηκα όλους, μόνο κακό κάνουν ...
|
Απόσπασμα:
το κακο ομως ειναι οτι μερικες φορες η τηλεοραση(και ειδικοτερα οι ειδησεις) ειναι σαν τις γυναικες...:rolleyes: ...ξερεις οτι κανουν κακο στην υγεια,αλλα ασχολεισαι μ αυτες!:o παντως το κακο με τα παπαγαλακια εχει παραγινει...:o ...και κυριως με το mega που προσφερει σκετη παραπληροφορηση χωρις να κραταει ουτε τα προσχηματα...:o |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:11. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!