GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Ενα ευχαριστώ είναι λίγο.... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17018)

Gazi 22-01-2011 00:42

Ενα ευχαριστώ είναι λίγο....

Θα ήθελα Δημόσια να ευχαριστήσω το μέλος μας Strats (Σταύρο) και να του πω οτι οι ανθρωποι σαν τον εαυτό του, είναι δυσεύρετοι στην σημερινή κοινωνία!!!
Στράτο σε ευχαριστώ!!
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες....Δεν αρμόζει νομίζω....Ομως,αξίζει να σημειωθεί οτι μέσα σε αυτό το Forum υπάρχει το κάτι διαφορετικό,κάτι που ίσως δεν υπάρχει αλλού,και τα μέλη του,βασίζονται κατά κύριο λόγο,στην ανθρώπινη λογική,στο κύρος,στη σαφήνεια και ότι άλλο καλοπιστικό στοιχείο μπορεί να αποδόσει κανείς!!
Να γιατί GsForum!!!!

princess 22-01-2011 00:53

Απάντηση: Ενα ευχαριστώ είναι λίγο....

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gazi ( 297997)
Θα ήθελα Δημόσια να ευχαριστήσω το μέλος μας Strats (Σταύρο) και να του πω οτι οι ανθρωποι σαν τον εαυτό του, είναι δυσεύρετοι στην σημερινή κοινωνία!!!

Στράτο σε ευχαριστώ!!
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες....Δεν αρμόζει νομίζω....Ομως,αξίζει να σημειωθεί οτι μέσα σε αυτό το Forum υπάρχει το κάτι διαφορετικό,κάτι που ίσως δεν υπάρχει αλλού,και τα μέλη του,βασίζονται κατά κύριο λόγο,στην ανθρώπινη λογική,στο κύρος,στη σαφήνεια και ότι άλλο καλοπιστικό στοιχείο μπορεί να αποδόσει κανείς!!
Να γιατί GsForum!!!!

Οπως εχω ξαναπει και σε αλλο παρομοιο ποσταρισμα,μπραβο στον Στρατο για οτι κι αν εκανε με οποιο τροπο κι αν βοηθησε και μπραβο και σε σενα Στελιο που χεις την γενναιοτητα και την ανθρωπια να βγεις να το πεις δημοσια και να τιμησεις τα παντελονια που φορας.Και ναι συμφωνω οτι σε αυτο το foroum υπαρχουν ανθρωποι που θα νοιαστουν τον διπλανο τους και θα τρεξουν και θα βοηθησουν και θα υποστηριξουν οταν και οπως χρειαστει .:):):)

evan400f 22-01-2011 01:08

:sm5::sm5:

adventure 22-01-2011 01:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gazi ( 297997)
Στράτο σε ευχαριστώ!!
Να γιατί GsForum!!!!

Για να ποστάρεις και να ευχαριστείς το Σταύρο σίγουρα δεν είναι τυχαίο .

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και από μένα στο Σταύρο .

:sm5::sm5:

Gazi 22-01-2011 01:20

Να συμπληρώσω και κάτι σημαντικό...
Με τον Στράτο ΔΕΝ Γνωριζόμαστε ακόμη!!!!!!!!!
Τυχαίο??Δε Νομίζω!!!

ntinopoulos 22-01-2011 01:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gazi ( 298056)
Να συμπληρώσω και κάτι σημαντικό...

Με τον Στράτο ΔΕΝ Γνωριζόμαστε ακόμη!!!!!!!!!
Τυχαίο??Δε Νομίζω!!!

ααα!γι αυτο σε βοηθησε τοτε!:rolleyes:
παλιολαμογιο!ε παλιολαμογιο!:sm7:

γεια σου ρε στελαρα!:)
φιλια στη νυφη και τη συμπεθερα!;)

GEO_K 22-01-2011 01:55

:sm8:

egefalikos 22-01-2011 02:57

Μπράβο στον Στράτο και στον Στέλιο :sm4:

Corsair 22-01-2011 09:42

:sm8::sm8::sm8:

SenseiG 22-01-2011 10:20

:sm8::sm8:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:27.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!