![]() |
BAΛΙΤΣΕΣ Κ ΑΛΛΑ . . .
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ Κ ΠΟΛΥ . . .
1. ΒΑΛΙΤΣΕΣ ORIGINAL ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η' ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ 2. ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΛΟ '10 3. ΔΕΞΙΟ ΚΑΘΡEΤΗ ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΛΟ '08 4. ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ Η' ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ORIGINAL 5. XOYΦΤΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ R1200GS '08 ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:hmmm: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ Π.Μ. ΕΙΤΕ ΕΔΩ |
Απάντηση: BAΛΙΤΣΕΣ Κ ΑΛΛΑ . . .
Μπορείς να δεις και εδώ.
|
Kαλημέρα . . . ότι κ να πώ είναι λίγο,έκανα το καλύτερο πρωίνο ξύπνημα με το που είδα το μήνυμά σου!Εγώ θέλω να τα αλλάξω για να υπάρχει ομοιομορφία στο "κορίτσι" μου . . . Λοιπόν,ενδιαφέρομαι για τη ζελατίνα σίγουρα!Πές μου αν έχει κάπου χτύπημα η' σημάδι . . . Δώσε μου λεπτομέρειες και για τις χούφτες!Ευχαριστώ . . .:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
|
Δες εαν σε ενδιαφερουν εδω http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%8E%C...14/#post301071
|
Eυχαριστώ . . . θα μιλήσουμε το πρωί!:sm7:
|
δινω τη βαλιτσα (BMW VARIO) μαζι με τη βαση εαν ενδιαφερεσαι..
|
ΕΧΩ TOP CASE ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
|
Ψαξε και στο ebay.de εχει οτι ζητας.
|
Ευχαριστώ φίλοι μου . . . στο ebay είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις άκρη κ ότι έχει καλή τιμή δε στο στέλνουν Ελλάδα . . . όσο για το top case έχω ήδη απλά ήθελα ν'αγοράσω κ τις 3 βαλίτσες μαζί για να έχουν ομοιομορφία τα πλαστικά!
|
Διαθετω πλαινες βαλίτσες , μαμά, άριστη κατάσταση 420 ευρώ
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:02. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!