![]() |
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 300 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
http://img171.imageshack.us/img171/1738/tgfrdhs.jpg
Έπεσε στα χέρια μου το παραπάνω φυλλάδιο.,., και επειδής βλέπω.,. οτι υπάρχουν πολύ ευυπόληπτοι πολίτες σε αυτό το φόρουμ με τα μυαλά τους χτυπημένα σε μίξερ., ανακατωμένα με βιβλία Λιακόπουλου.,., μπόλικη δόση καθωσπρεπισμού.,.,πατριοπαραλογισμού.,.,και νεορατσιστικού ´ορθολογισμου᾽.,., με αφορμή .,. εχω να πω.,. πνιγόμενος .,.,, απο το άδικο.,. στις σύγχρονομεσαιωνικές κοινωνίες και πολιτείες.,. .,τους σημερινού αποστηρομένου ανθρώπου.,., .,.,πάντα θα υπάρχουν οι άνθρωποι από την ΑΛΛΗ πλευρά.,., πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα τα βάζουν με του γίγαντες.,.,. θα είναι αλληλέγγυοι.,.,.,.,., και θα συμπαραστέκονται για το Δίκιο στους κατατρεγμένους.,.στους κυνηγημένους.,., στους αθίγγανους του σύμπαντος.,. ,.στους έγχρωμους .,.,στους μπάσταρδους.,.,στις μειονότητες.,.,. πάντα θα υπάρχει κάποιος Ρομπέν των δασών .,., έτοιμος να ξεπεταχτεί μέσα απο το δάσος.,.,. στη πίσω μεριά.,.,. , την κρυμμένη στον καμένο εγκέφαλο από τις προκατασκευασμένες ειδήσεις τον Μαζικής Μεταμόρφωσης Εγκεφάλων.,.,.,.., που θα τα βάζει με τους Βασιλιάδες.,. τις σάπιες νεοαυτοκρατορίες του καπιταλισμού που τρώει τις σάρκες του.,., προσέχετε.,.,.,. μην ξεπεταχτεί και μέσα απο τις οθόνες σας.,.,.,.,., φιλάκια.,., |
Απάντηση: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 300 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ενα μεγαλο μπραβο φιλε μου ...για την ανακηνωση που ανερτησες!!!μαζι σου και σημφωνω με οσα εχεις γραψει......!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!;)
|
Παιδια σας ζηταω συγνωμη, αλλα δεν συμφωνω.
Μπορειτε να μου πειτε ποιος εχει νοιαστει για τους 650000 ανεργους που υπαρχουν αυτη την στιγμη στην Ελλαδα; Οι περισσοτεροι απ αυτους ειναι Ελληνες! Εχετε ακουσει ποσοι Ελληνες φευγουν στο εξωτερικο γιατι δεν βρισκουν δουλεια εδω; Και γιατι δεν βρισκουν δουλεια; Γιατι καποιοι αλλοδαποι θελουν με το ετσι "θελω" καταλαμβανοντας μια νομικη σχολη να παρουν αδεια παραμονης και εργασιας στην Ελλαδα. Δεν λεω οτι σ ολες τις περιπτωσεις γινεται αυτο, αλλα δηλαδη τι θα γινει; Οποιος παταει το ποδι του στην Ελλαδα παρανομα θα πηγαινει να καταλαμβανει μια σχολη που εχει ασυλο,κατευθυνομενος απο καποιες οργανωσεις και θ απαιτει να παρει νομια χαρτια; Με τσαμπουκαδες δηλαδη; Ετσι καναμε και εμεις οι Ελληνες που ξενιτευτηκαμε στην Γερμανια; Συγνωμη αλλα για μενα ειναι απαραδεκτα πραγματα αυτα. Οι αλλοδαποι ηρθαν στην Ελλαδα,στην Ιταλια και οπου αλλου προσπαθωντας να γλυτωσουν απο την μιζερια της χωρας τους (που καποιοι αλλοι φροντισαν να ειναι ετσι) και απο τον θανατο, ισως. Αλλα κει μεις τι να κανουμε; Σε λιγο δε θα εχουμε να φαμε εμεις. Προσωπικα ειμαι αντιθετος σε τετοιου ειδους τσαμπουκαληδικες μεθοδους αποκτησης νομιμης παραμονης στην χωρα μας. |
Εδώ "ευυπόληπτος πολίτης" με τα μυαλό χτυπημένο σε μίξερ!
Δεν χρειάζεται να διαβάζεις Λιακόπουλο ή Inty... για να αγαπάς την πατρίδα σου! Ή την αγαπάς ή την μισείς! Πατριοπαράλογος και νεορατσιστής ο Έλληνας σε αντίθεση με ποιον; Με τι; Τι πρεσβεύει το αντίθετο; Την απαξίωση κάθε έννοιας Έθνους, την αγάπη μέχρι λατρείας του αλλώτριου, έτσι για να σπάσει το Ελληνικό κατεστημένο; Ποια είναι η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ; Οι αλληλέγγυοι των κατατρεγμένων, των κυνηγημένων κλπ; Εκτός της μανίας του να είναι αλληλέγκυοι οτιδήποτε ξένου και διασπαστικού, οτιδήποτε διαλύει την κοινωνία, το κράτος, το έθνος, την ιστορία, την γλώσσα, τι άλλο πρεσβεύει η άλλη πλευρά; Πέραν της διάλυσης, τι άλλο; Το είπα και το ξαναλέω από εδώ μέσα... Η Ελλάδα είναι ένα πολύ μικρό οικοπεδάκι μέσα στην οικουμένη, όποιος δεν αγαπά την χώρα ετούτη και όλη της την ιστορία, ας πάει όπου στην ευχή θέλει (Δόξα τον θεό μεγάλος είναι τούτος ο πλανήτης) να νιώσει ελεύθερος και δικαιωμένος... Εμείς εδώ στην Ελλάδα θέλουμε αυτούς που αγαπάνε τον τόπο, την Ελλάδα! Δεν θέλουμε αυτούς που ούτε τον ιδρώτα τους δεν δίνουνε! Μέχρι τότε και αν δεν θέλει κάποιος να φύγει και τον πρεσβεύει το κέιμενο, να πάρει στο σπίτι του να φιλοξενήσει καμιά δεκαριά από αυτούς τους εξαθλιωμένους ανθρώπους ή τουλάχιστον να είναι οικονομικός χορηγός τους, γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλο! Εγώ φιλιά δεν δίνω... Και κάτι ακόμα... Αυτό το κείμενο δεν νομίζω πως το έγραψε μετανάστης ή τουλάχιστον κατάλαβε τι προσυπέγραφε στο όνομά του! Άλλος γράφει τις Π@π@ριές του στο όνομά τους... (Άκου Έλληνες συνάδελφοι...!!!) |
Για να μην αιθανόμαστε τύψεις ας τους βάλουμε και στα σπίτια μας.
Γιατί στη χώρα μας- που παράνομα εισήλθαν- δεν μπορούμε να τους προσφέρουμε πέραν του νεοκλασσικού κτιρίου τίποτα άλλο (γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε και εμείς.) Γιατί σε κανένα άλλο ευρωπαικό κράτος δεν κυκλοφορούν ελεύθεροι οι παράνομοι μετανάστες Γιατί πουθενά αλλού δεν δουλεύουν παράνομα,αφορολόγητα και ανεξέλεγκτα παράνομα εισερχόμενοι αλλοδαποί. Γιατί εγώ πληρώνω τους φόρους που μου αναλογούν στο κράτος ,τα τέλη κυκλοφορίας και ότι άλλο μου ζητήσει η κάθε κυβέρνηση και περιμένω όταν θα χρειασθώ το δημόσιο νοσοκομείο να πάω και να βρω κρεββάτι και όχι τον αλλοδαπό ανασφάλιστο πάνω σε αυτό. Επομένως για να μην κουράσω τους υπόλοιπους του φόρουμ με τα γιατί το σταματάω εδώ και δηλώνω ότι όποιος τους συμπονά και πιστεύει ότι χρήζουν άμεσης βοήθειας ας τους πάρει στο σπίτι του Το κράτος μας είναι ανίκανο να συντηρήσει και να παρέχει τα απαραίτητα σε μας θέλουμε να βοηθήσουμε και άλλους? |
...και κάτι ακόμα σχετικό...
Η επιστολή της Άννας Βαγενά στον Γιώργο Παπανδρέου Αξιότιμε Κύριε πρωθυπουργέ, Κάντε μια γενναία πράξη. Ελάτε να κατοικήσετε στο κέντρο της Αθήνας. Και βέβαια, όταν λέω κέντρο δεν εννοώ το Κολωνάκι, την Πλάκα, την Ρηγίλλης ούτε καν το Παγκράτι και το Μετς. Εννοώ τις μαρτυρικές περιοχές της Αχαρνών, της Πατησίων, του Μεταξουργείου, της Ομόνοιας και του Κεραμεικού. Ελάτε να μείνετε εδώ που ζούμε εμείς, στο κολαστήριο των ψυχών και των σωμάτων. Μόνον τότε υπάρχει ελπίδα να σωθεί το κέντρο της Αθήνας. Και βάλτε έναν όρο στους βουλευτές σας, της Α' Αθηνών και τους δημοτικούς συμβούλους της Αθήνας, να μην κατοικούν πουθενά αλλού, ούτε στα όρια ούτε στα νότια προάστια πολυτελείας, παρά μόνον εδώ στο κέντρο της Αθήνας, εδώ που υποτίθεται ότι χτυπάει η καρδιά της Ελλάδος. Κάντε αυτό, κύριε πρωθυπουργέ και θα σας γράψει η ιστορία σαν πραγματικά γενναίο πολιτικό, που αγαπά αληθινά αυτόν τον τόπο. Συγχωρέστε με αλλά, όλα τ' άλλα για συντονισμό, 11 υπουργεία που θα δράσουν για τη σωτηρία του κέντρου, είναι καλές προθέσεις, αλλά είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα χαθούν στην γραφειοκρατία και τίποτα χειροπιαστό δεν θα γίνει για μας τους απελπισμένους κατοίκους αυτών των περιοχών. Εάλω η Πόλις, κύριε πρωθυπουργέ. Με τιμή, Άννα Βαγενά-ηθοποιός, κάτοικος Μεταξουργείου. Σημ: Η επιστολή έχει σταλεί από τις 7 Ιανουαρίου...και απάντηση η κ. Βαγενά δεν έχει λάβει! Πηγή: Η επιστολή της Άννας Βαγενά στον Γιώργο Παπανδρέου | Λόγιος Ερμής Τι πράγματα είναι αυτά κυρία Βαγενά; Τι εννοείτε; Κι εσείς ρατσίστρια; |
Είχα γράψει ένα μεγάλο κείμενο αλλά το έσβυσα πριν το στείλω για να μην κατηγορηθώ πως είμαι "φασίστας" ή κακός άθρωπος γενικότερα. Θα πω απλά πως όποιος συμπαθεί τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ μετανάστες να τους ταΐζει κιόλας γιατί εγώ δεν έχω. Ακούς εκεί μπήκαν τα ΜΑΤ και χτύπησαν γιατρούς που είχαν κάνει κατάληψη στο Υπουργείο Υγείας ζητώντας καλύτερη Δημόσια Υγεία και στο θέμα με τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟμετανάστες δεν άνοιξε ρουθούνι!!!!!:mad::mad::mad::mad:
|
Ονειρεύονται συγκρούσεις
Παρασκευή, 28 Ιανουάριος 2011 22:39 Της Άννας Δαμιανίδη Εγώ νοµίζω ότι αυτοί που είχαν την ιδέα να βάλουν στη Νοµική τους µετανάστες είναι κάποιοι πολύ ακροδεξιοί τύποι, τόσο ακροδεξιοί που φοβάµαι ότι η λέξη βρίσκεται ήδη στα αριστερά τους. Δεν µπορώ να φανταστώ ποιοι άλλοι θα ήθελαν να φέρουν τους Έλληνες συρόµενους µπροστά σε ένα είδος ψυχολογικού ανακριτή που οπωσδήποτε θα ανακαλύψει τον ρατσισµό µέσα στον καθένα µας, έστω και σε µια σταγόνα κρυµµένη στο βάθος της ψυχής. Κι αν τη βρεις εκείνη τη σταγόνα στο βάθος σου τι κάνεις; Κάτι ονειρεύονται οι άνθρωποι που κάνουν τέτοια. Ονειρεύονται συγκρούσεις. Τίποτε άλλο, µόνο συγκρούσεις. Ονειρεύονται µάχες, βία, αίµα, και πολλά σπασίµατα. Για το όραµα αυτό βρήκαν εύφλεκτο υλικόΟι µετανάστες είναι καλύτεροι από µολότοφ. Αντέχουν, το απέδειξαν φτάνοντας ώς εδώ µέσα από χίλιες δυσκολίες. Δεν πονάνε, έχουν ήδη δοκιµαστεί. Είναι τα τέλεια θύµατα για ηρωικές στιγµές. Είναι απελπισµένοι, έδωσαν ένα σωρό λεφτά στους µεσάζοντες, δεν έχουν να χάσουν ούτε καν τις αλυσίδες τους. Αντίθετα µάλιστα, ήρθαν εδώ αναζητώντας τέτοιες αλυσίδες, σαν αυτές που κάποτε διέθεταν οι προλετάριοι της Ευρώπης. Είπαν σε όσους προσπάθησαν να τους πείσουν να εγκαταλείψουν ειρηνικά το κτίριο, «αν µας βγάλετε φέρτε µαζί και τα φέρετρά µας». Ελευθερία ή θάνατος δηλαδή, κι όλα τα υπόλοιπα που έχουµε µπουκωθεί στα µαθητικά µας χρόνια όλοι µας, και για τα οποία ίσως οι Εξαρχειώτες µε τις µηδενιστικές αφίσες δεν ένιωθαν αρκετά άξιοι. Ορίστε, βρήκαν τους τέλειους πρωταγωνιστές του δράµατος που διακαώς επιθυµούν να ζήσουν. τους µετανάστες. Κι αν τους έλεγε κάποιος ότι οι µετανάστες δεν ήρθαν εδώ για να πεθάνουν ηρωικά, αλλά για να βγάλουν κανένα φράγκο, να στείλουν λεφτά στην πατρίδα, να αγοράσουν ψυγείο και αυτοκίνητο, τι ξενέρωµα. Αυτό θα τους πλήγωνε αβάσταχτα. Δεν τους νοιάζει να ξηµερώσει όλη η Αθήνα ρατσιστική, αυτοί κοιµούνται µε νοσταλγία για αρχαϊκούς αγώνες, για βία που δεν θα άντεχαν, αλλά διαρκώς τους λείπει. Κι εµείς πιανόµαστε στο σενάριο που στήνουν, δεν βρίσκουµε τρόπο να ξεφύγουµε. Το άρθρο δημοσιεύθηκε στα Νέα |
Απόσπασμα:
και το ωραίο είναι ότι χτυπάνε τους γιατρούς οι οποίοι φροντίζουν τους λαθρομετανάστες στα δημόσια νοσοκομεία.Νεύρα |
Απόσπασμα:
αυτοι που τους θελουν να τους παρου στα σπιτια του να τους ταιζου κε να μας αφησου υσηχους στη κυπρο κατεβηκε ο αλλος του δοσανε πολτικο ασιλο κε τωρα τι ζηταη ? ακουσον ακουσον ΝΑ ΠΛΗΡΟΣΗ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΦΥΛΟ τωρα που πηρε διαβατηριο κε μπορη να δουλεψη νομιμα να του πληροσομε κε το πουστ----κι δεν μας παρατανε λεο εγω !! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!