![]() |
και εγώ εδώ...
the story:
αύριο 25 μαρτίου λέω αργία..,δεν πλένω την μπέμπα να πάω κάνα καφεδάκι μετά την δουλειά ? και ξεκινάω με την μηχανή από το σπίτι μου στην Βαρυμπόμπη...περνώντας από την πλατεία μου την Πευτούν καμια 5-6 μηχανόβιοι με κράνη :confused: πριν καλά καλά καταλάβω τι γίνετε ,ο πιο ψηλός μου κάνει κεφαλοκλείδωμα ενώ 2 άλλοι με βουτάνε από τα πόδια...με σέρνουν 5 μετρα...έρχεται άλλος ένας απειλητικά με το χέρι στην τσέπη...λέω μαχαίρι θα βγάλει :eek:τελικά έβγαλε μια κάρτα του GSforum...<<ή γράφεσαι ή πεθαίνεις>> και έτσι με την απειλή τις κάρτας έγινα και εγώ μέλος.... :sm7: |
Απάντηση: και εγώ εδώ...
The true story:
Κατ' αρχήν δεν φοράγαμε κράνη αλλά μπαλακλάβες. Κατά δεύτερον σε παρακολουθούσαμε καιρό και στην είχαμε στημένη.:sm7: Καλωσήρθες Μιχάλη στη νέα παρέα μας. Κι΄ότι συζητούσαμε σήμερα για καφέ στην Βαρυμπόπη! Καλά χιλιόμετρα φίλε και θα τα πούμε κι' από κοντά!;) |
Και μένα ετσι με βαλανε μέσα;););)Με το ντουφέκι !!!:D
|
Γεια σου Μηχάλη..
Καλώς ήρθες... |
Φίλε Μιχάλη,
καλωσόρισες στο GS Forum, έστω κ μ' αυτόν τον "καταναγκαστικό" τρόπο .....:hmmm::hmmm::hmmm: Σου εύχομαι καλή διαμονή κ πολλές "όρθιες" βόλτες .....:D:D:D . |
Μιχάλη την γλίτωσες έχεις χάρη που μπερδεύτηκα και αντί να βγάλω το γιαταγάνι (ένεκα 25Μαρτίου ) έβγαλα την κάρτα Λοιπόν καλώς όρισες στην παρέα μας καλά να περνάς πολλά και όρθια χιλιόμετρα και πάντα στο δρόμο σου να συναντάς καλούς φίλους :sm8: |
Φίλε Μιχάλη καλωσόρισες στο GS Forum....:cool:
|
καλως τον
|
καλως ηρθες μιχαλη!
|
Ανάγκα και θεοί, πείθοντε !!!!!!!!!!
Καλώς όρισες!!!!!:):):) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:38. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!