GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Μου τη δίνει που ..... (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=52)
-   -   ΑΣΦΑΛΤΟΣ "ΓYΑΛΙ" (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=17858)

REK 22-02-2011 20:17

ΑΣΦΑΛΤΟΣ "ΓYΑΛΙ"

Για ακόμη μια φορά συχτήρησα:mad::mad::mad: με τους δρόμους μας...πρίν απο δυο Κυριακές πηγαίνοντας απο την Αρτέμιδα(κοινώς Λούτσα)πρός την Βραυβρώνα σε μια στροφή 90 μοιρών έχασα την άσφλτο και την ΒΜW μου κάτω απο τα πόδια μου...σε κλάσματα δευτερολέπτου το "κόκκινο τέρας"ξαπλώθηκε φάρδύ πλατύ στην τραγική άσφαλτο και εμάς να την κοιτάμε απο την ίδια οπτική γωνία...απλά απογοητέυομαι και :mad::mad::mad:.
Το καλό της ιστορίας είναι οτι δεν πάθαμε απολυτως τίποτα(θα ήταν & δύσκολο με 20 χλμ/ωρα)και οτι το μόνο που δείχνει την πτώση είναι το αλουμουνένιο καπάκι/προστατευτικό του αριστερου μέρους της μοτο.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...;)

Gemat 22-02-2011 20:28

Απάντηση: ΑΣΦΑΛΤΟΣ "ΓΙΑΛΙ"

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από REK ( 323216)
Για ακόμη μια φορά συχτήρησα:mad::mad::mad: με τους δρόμους μας...πρίν απο δυο Κυριακές πηγαίνοντας απο την Αρτέμιδα(κοινώς Λούτσα)πρός την Βραυβρώνα σε μια στροφή 90 μοιρών έχασα την άσφλτο και την ΒΜW μου κάτω απο τα πόδια μου...σε κλάσματα δευτερολέπτου το "κόκκινο τέρας"ξαπλώθηκε φάρδύ πλατύ στην τραγική άσφαλτο και εμάς να την κοιτάμε απο την ίδια οπτική γωνία...απλά απογοητέυομαι και :mad::mad::mad:.
Το καλό της ιστορίας είναι οτι δεν πάθαμε απολυτως τίποτα(θα ήταν & δύσκολο με 20 χλμ/ωρα)και οτι το μόνο που δείχνει την πτώση είναι το αλουμουνένιο καπάκι/προστατευτικό του αριστερου μέρους της μοτο.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...;)

:hmmm:

Jefe 22-02-2011 20:31

Η γνωστή Ελληνική άσφαλτος....:hmmm: ανωτέρας ποιότητος....:hmmm: Νεύρα

Καλά που δεν πάθατε τίποτα...

Jefe

mario 22-02-2011 21:03

φιλε σταθήκατε τυχεροι! αφου δεν ντρέπονται με τα εργα τους:mad:

BOXER 23-02-2011 00:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από REK ( 323216)

Και φυσικα φιλε REK θα εχεις περασει σιγουρα και απο τον "καινουργιο" δρομο (κακο ψωφο να εχουν οι υπευθυνοι) που............ παραδιδουν :mad: :mad: :mad: :mad: σιγα σιγα, απο τον σταυρό Αγ. Παρασκευης- Σπατα- Αρτεμιδα!!!
ΤΡΑΓΙΚΟΣ Δρομος!!!
Σε αυτον τον δρομο θα βαλουν και ΔΙΟΔΙΑ καποια στιγμη.......:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:!!!
Και μην ακουσω λεξη, απο τον "γνωστο-αγνωστο" που υπερασπιζεται τα διοδια γιατι........

lukmar 23-02-2011 00:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από BOXER ( 323496)
Και φυσικα φιλε REK θα εχεις περασει σιγουρα και απο τον "καινουργιο" δρομο (κακο ψωφο να εχουν οι υπευθυνοι) που............ παραδιδουν :mad: :mad: :mad: :mad: σιγα σιγα, απο τον σταυρό Αγ. Παρασκευης- Σπατα- Αρτεμιδα!!!
ΤΡΑΓΙΚΟΣ Δρομος!!!
Σε αυτον τον δρομο θα βαλουν και ΔΙΟΔΙΑ καποια στιγμη.......:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:!!!
Και μην ακουσω λεξη, απο τον "γνωστο-αγνωστο" που υπερασπιζεται τα διοδια γιατι........

ΝεύραΝεύραΝεύρα

MARK 23-02-2011 01:12

Απάντηση: ΑΣΦΑΛΤΟΣ "ΓYΑΛΙ"

Γλύτωσες τα χειρότερα,πάλι καλά.Ελληνικοί δρόμοι Νεύρα

Ακιs 23-02-2011 01:34

Παλι καλα που δεν παθατε τιποτα πιο σοβαρο.....μα γιατι δεν στρωνουν ενα plexi-glass να τελειωνουμε??Πιο φτηνα θα μας κοστιζε,και το αποτελεσμα το ιδιο θα ηταν...:mad::mad::mad:

kostasmats 23-02-2011 01:44

βρε αχαριστοι ,το κρατος προσπαθει να μειωσει την φθορα στα ελαστικα μας κατασκευαζοντας λειους δρομους και σεις... τσ τσ τσ

Υ.Γ.ευτυχως που δεν χτυπησατε

lago 23-02-2011 01:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostasmats ( 323576)
βρε αχαριστοι ,το κρατος προσπαθει να μειωσει την φθορα στα ελαστικα μας κατασκευαζοντας λειους δρομους και σεις... τσ τσ τσ

Υ.Γ.ευτυχως που δεν χτυπησατε

:sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:11.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!