GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Επικαιρότητα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Αγωγή Τσοχατζόπουλου στη Real News (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=18084)

ckk 02-03-2011 14:11

Αγωγή Τσοχατζόπουλου στη Real News

Mε αγωγή σε βάρος της Ανώνυμης Εταιρείας «Real Media», καθώς και του εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας «Real News» Ν. Χατζηνικολάου, απάντησε ο Ακης Τσοχατζόπουλος στα δημοσιεύματα της εφημερίδας για το πρόσωπό του (σ.σ. δημοσίευμα για την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων, υπό τον τίτλο «Ιδού τα ψέματα Τσοχατζόπουλου»).
Ο πρώην υπουργός χαρακτηρίζει ψευδή, συκοφαντικά και υβριστικά όσα γράφτηκαν για τον ίδιο στη συγκεκριμένη εφημερίδα και ειπώθηκαν μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του εκδότη-διευθυντή της κατά το τελευταίο διάστημα.

Καλό αυτό για τον κόσμο.!!!

ortho 02-03-2011 14:13

Απάντηση: Αγωγή Τσοχατζόπουλου στη Real News

Επιτέλους!!!

Θα μιλήσει ο Μπρούμελ και θα μάθουμε όλη την αλήθεια!!!

:sm3::sm3::sm3:

CPretenteriS 02-03-2011 14:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 329184)
Επιτέλους!!!

Θα μιλήσει ο Μπρούμελ και θα μάθουμε όλη την αλήθεια!!!

:sm3::sm3::sm3:

Ναιαιαι.... μη φας..... Είδαμε κι όταν μάθαμε για τους καναλάρχες που μετέφεραν σε σακούλες τις επιταγές και τους τσίμπησαν στα ΙταλοΕλβετικοΓαλλικά σύνορα τι έγινε....

Τους ακούμπησε κανείς??? ΟΧΙ !!! Θάφτηκε το γεγονός... νύχτα...

Οπότε... μην ελπίζεις...

ortho 02-03-2011 14:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 329188)
Ναιαιαι.... μη φας..... Είδαμε κι όταν μάθαμε για τους καναλάρχες που μετέφεραν σε σακούλες τις επιταγές και τους τσίμπησαν στα ΙταλοΕλβετικοΓαλλικά σύνορα τι έγινε....

Τους ακούμπησε κανείς??? ΟΧΙ !!! Θάφτηκε το γεγονός... νύχτα...

Οπότε... μην ελπίζεις...

Πλάκα έκανα φίλε μου! έσπασε η κοιλιά μου από τα γέλια.
Τα χρόνια της αθωότητάς μας έχουν περάσει προ πολλού,
αν υπήρξαν ποτέ!

CPretenteriS 02-03-2011 14:48

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 329195)
Πλάκα έκανα φίλε μου! έσπασε η κοιλιά μου από τα γέλια.
Τα χρόνια της αθωότητάς μας έχουν περάσει προ πολλού,
αν υπήρξαν ποτέ!

Το καταλαβα φιλαράκι... κι εγώ ειρωνικά το έλεγα... :hmmm:

kostasx 02-03-2011 14:48

Καλά..πείστηκα από μόνος μου και πάω να φάω γλάρο..:(
Νύχτα θα θαφτεί και αυτό το γεγονός..:mad:

napgeo 02-03-2011 15:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 329199)
Το καταλαβα φιλαράκι... κι εγώ ειρωνικά το έλεγα... :hmmm:

Παράκληση να μην μιλάτε ειρωνικά γιατους Πολιτικούς μας..
Έλεος πια με την λασπολογία. Για πιές σακούλες και Ελβετικά σύνορα μιλάτε. Όλα είναι ψεύδη. Απλά (1) μία επιταγή των 5000000€ είχε ο Άνθρωπος για επενδύσεις. Αυτά που γραφήκαν ότι μέσω (Ρουσόπουλου) απο το Μαξίμου είχαν δοθεί για το σκάνδαλο με τον φίλο του (τέος) είναι ψεύδη.
Όσο για τα Υ/Β που λέγεται ότι ο πρώην Υπουργός πήρε μίζα είναι ντροπή και να γράφωνται. Απλά ενίσχυσε σε αύξηση του ΜΚ της εταιρείας της κόρης του. Εσείς δηλ σαν γονείς τι θα κάνατε???
Θα πρέπει να ντρέπεστε που γράφεται τέτοια πράγματα για τους πιο έντιμους πολιτικούς στην Ευρώπη. Τι να σας πώ. Αλά bmw δεν έχετε... Τέλος......

ortho 02-03-2011 15:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 329208)
Έλεος πια με την λασπολογία. Για πιές σακούλες και Ελβετικά σύνορα μιλάτε. Όλα είναι ψεύδη. Απλά (1) μία επιταγή των 5000000€ είχε ο Άνθρωπος για επενδύσεις. Αυτά που γραφήκαν ότι μέσω (Ρουσόπουλου) απο το Μαξίμου είχαν δοθεί για το σκάνδαλο με τον φίλο του (τέος) είναι ψεύδη.
Όσο για τα Υ/Β που λέγεται ότι ο πρώην Υπουργός πήρε μίζα είναι ντροπή και να γράφωνται. Απλά ενίσχυσε σε αύξηση του ΜΚ της εταιρείας της κόρης του. Εσείς δηλ σαν γονείς τι θα κάνατε???
Θα πρέπει να ντρέπεστε που γράφεται τέτοια πράγματα για τους πιο έντιμους πολιτικούς στην Ευρώπη. Τι να σας πώ. Αλά bmw δεν έχετε... Τέλος......

Ετσι! Ετσι! Είμαστε κομπλεξικοί!!!:D:D:D

BOXER 02-03-2011 16:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 329208)

Εμεις εχουμε συνηθισει να "παιζουμε" στην ζωη μας με 2ψηφια ή 3ψηφια νουμερα οσο αφορα τα ευρω :rolleyes:!!!

Θα σε παρακαλουσα να βαζεις τελειες αλλη φορα σε τετοια νουμερα, γιατι μας εβγαλες τα ματια μεχρι να μετρησουμε σωστα τα μηδενικα :sm7:!!!
"Εγραψε 5.000.000 ευρω ή 500.000 ευρω :D :D :D;;;;;;"

Fuji 02-03-2011 17:44

Ο λαός το λέει : "φωνάζει ο κλέφτης, να φύγει ο νυκοκοίρης ..."

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:40.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!