![]() |
μαμισια εξατμιση r1200gs&adventure
πωλειται μαμίσια εξατμιση για r1200gs & adv ολοκληρη σε υπεραριστη κατασταση αγρατζουνιστη ειναι απο 2007 μοντελο
τιμη συζητησιμη |
Απάντηση: μαμισια εξατμιση r1200gs&adventure
Πόσο συζητήσιμη?:D:D:D
απο πού ξεκινάει?:rolleyes: |
150 euro νομιζω ειναι λογικη τιμη , τι λες?
|
Πολύ καλή τιμή!:)
|
αντικειμενικα ειναι καλη τιμη για αγρατζουνιστη αχτυπητη ολοκληρη εξατμιση
μοντελα 2004 εως 2009 |
Απόσπασμα:
Η τιμή χωρίς να ξέρω και πολλά μου ακούγετε χαμηλή,:sm8: προφανώς έχεις βάλει άλλη, αλλά αν σε παίρνει κράτα την και αν πουλήσεις την μηχανή την βάζεις επάνω και σπρώχνεις την άλλη:rolleyes: |
Το μηχανακι μου ειναι τερμα γαργαλημενο, μοτερ - ECU τα παντα δεν μπορει να ξαναερθει σε stock κατασταση ,σε καμια περιπτωση δεν μπορει να ξαναμπει η μαμα εξατμιση ακομα και αν πουληθει ποτε η μηχανη ...
|
Απόσπασμα:
Και που ήσουν εσύ κριμένος με το γαργαλημένο μοτέρ?:D Σου ΄΄γαργαλάω΄΄ το θέμα αλλά πρέπει να μας πεις για τις βελτιώσεις και τις επιδόσεις και οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Για άνοιξε θέμα, θα ενδιαφέρει πολλούς!!!;) |
Το μηχανακι μου το εχει φτιαξει ο Andreas Rehcing και το κανει παρουσιαση στο site
Boxer-Speed-Forum - Das Tuning Forum fr den Boxer ... ακολουθησε την σειρα αυτη και θα το βρεις Boxer-Speed-Forum � Technik und Tuning � BMW-Tuning Boxer-1200er � R1200GS Avd. aus Griechenland, ein kleiner Tuningbericht |
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:57. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!