GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   θα πάω F-1 Τουρκία (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=18219)

lefteris-kal 07-03-2011 17:56

θα πάω F-1 Τουρκία

8 Μαϊου για πρώτη φορά θα δώ αγώνα F-1. Μαζί και η σύζυγος.
έκλεισα μόνος μου εισητήρια και ξενοδοχείο αφού οι τιμές από γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο δεν......
αν πάει και κάποιος άλλος από το forum καλλό θα είναι να βρεθούμε.

και το επόμενο ταξίδι θα είναι για moto-gp στο san marino στις 4 Σεπτεμβρίου (με μηχανή).

jarhead 07-03-2011 17:58

Απάντηση: θα πάω F-1 Τουρκία

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lefteris-kal ( 332275)
έκλεισα μόνος μου εισητήρια και ξενοδοχείο αφού οι τιμές από γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο δεν......

Καλο ταξιδι και περιμενουμε φωτο:)

babisadve 07-03-2011 19:47

Απόσπασμα:

και το επόμενο ταξίδι θα είναι για moto-gp στο san marino στις 4 Σεπτεμβρίου (με μηχανή).

... εμείς για Muggelo αρχές Ιουλ.
Για ξανασκέψου το, είναι πιο νωρίς :D

Arkas 08-03-2011 12:28

Με το καλό παιδιά!

panos1100gs 08-03-2011 13:24

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ(ΚΩΝ/ΠΟΛΗ)..ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΗΜ/ΝΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ Η' ΕΣΤΩ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ..

Gemat 08-03-2011 13:45

Απόσπασμα:

Εγω πηγα στον πρωτο αγωνα που εγινε στο Istanbul Park.

Καθομουν στην στροφη 7 (Θεση silver) κοντα στο τελος της μεγαλης ευθειας.
Απο οτι βλεπω, φετος την εχουν για καποιο λογο καταργησει παρολο που σχεδον ολα τα γεγονοτα συμβαινουν σε αυτη τη στροφη.
Σου προτεινω τη στροφη 8 που βλεπει και το τελος της ευθειας , αλλα και την ευθεια εκκινησης - τερματισμου.
Μη ξεχασεις αδιαβροχο - καπελο - αντιηλιακο!

Επισης λαβε υποψιν οτι οι θεσεις που βρισκονται κατω απο το μεσον της κερκιδας, εχουν ορατοτητα μεσα απο χοντρα συρματοπλεγματα, οποτε μαλλον οι υψηλοτερες θεσεις ειναι καλυτερες!

Επισης παρε μαζι προμηθειες γιατι θα μεινεις πολλες ωρες στη κερκιδα και οτι αγοραζεις απο το κιλικειο (που γινεται χαμος) ειναι πανακριβο.
Μην παραλειψεις να πας και τις τρεις μερες! Οι ελευθερες δοκιμες ειναι ολα τα λεφτα!

lefteris-kal 08-03-2011 16:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 332768)
Εγω πηγα στον πρωτο αγωνα που εγινε στο Istanbul Park.

Καθομουν στην στροφη 7 (Θεση silver) κοντα στο τελος της μεγαλης ευθειας.
Απο οτι βλεπω, φετος την εχουν για καποιο λογο καταργησει παρολο που σχεδον ολα τα γεγονοτα συμβαινουν σε αυτη τη στροφη.
Σου προτεινω τη στροφη 8 που βλεπει και το τελος της ευθειας , αλλα και την ευθεια εκκινησης - τερματισμου.
Μη ξεχασεις αδιαβροχο - καπελο - αντιηλιακο!

Επισης λαβε υποψιν οτι οι θεσεις που βρισκονται κατω απο το μεσον της κερκιδας, εχουν ορατοτητα μεσα απο χοντρα συρματοπλεγματα, οποτε μαλλον οι υψηλοτερες θεσεις ειναι καλυτερες!

Επισης παρε μαζι προμηθειες γιατι θα μεινεις πολλες ωρες στη κερκιδα και οτι αγοραζεις απο το κιλικειο (που γινεται χαμος) ειναι πανακριβο.
Μην παραλειψεις να πας και τις τρεις μερες! Οι ελευθερες δοκιμες ειναι ολα τα λεφτα!

Ευχαριστω για τις πληροφορίες. θα τις ακολουθήσω. τι λες για την στροφή 9; είναι η αριστερή ανηφορική με πολλά γκάζια, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω μέχρι πόσο βλέπεις τα μονοθέσια μέχρι το επόμενο s.

lefteris-kal 08-03-2011 17:18

o.k φίλε Πάνο, θα τα πούμε.

Gemat 08-03-2011 18:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lefteris-kal ( 332858)
Ευχαριστω για τις πληροφορίες. θα τις ακολουθήσω. τι λες για την στροφή 9; είναι η αριστερή ανηφορική με πολλά γκάζια, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω μέχρι πόσο βλέπεις τα μονοθέσια μέχρι το επόμενο s.

Αναπροσαρμoζω γιατι τα στοιχεια εχουν αλλαξει ....

Αυτη η θεση που προτεινω ειναι εκεινη που στον ticketmap αναφερεται ως στροφη 14.

Η στροφη που λες ( 9 πριν το S) δεν εχει ιστορικο εντυπωσιακων επισοδειων ή προσπερασεων. Αν θελεις κατεβασε απο το youtube τα βιντεο των αγωνων και κοιταξε που εγιναν οι προσπερασεις...

lefteris-kal 08-03-2011 20:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 332902)
Αναπροσαρμoζω γιατι τα στοιχεια εχουν αλλαξει ....

Αυτη η θεση που προτεινω ειναι εκεινη που στον ticketmap αναφερεται ως στροφη 14.

Η στροφη που λες ( 9 πριν το S) δεν εχει ιστορικο εντυπωσιακων επισοδειων ή προσπερασεων. Αν θελεις κατεβασε απο το youtube τα βιντεο των αγωνων και κοιταξε που εγιναν οι προσπερασεις...

ο.κ

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:24.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!