GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Συγχρονισμός κυλίνδρων (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=18394)

batman 13-03-2011 12:36

Συγχρονισμός κυλίνδρων

Τελικά τα μηχανάκια μας ισως δεν είναι τόσο πολύπλοκο να ρυθμιστούν όσο φαίνεται.
Δείτε πως αυτοι οι τύποι,έχουν ιδιοκατασκευές μανόμετρα αντί για το ακριβό twinnmax,πολύ φτηνά και εύκολο να φτιαχτούν και ρυθμίζουν τις μπέμπες..

Αν το κάνει κανείς μας δείχνει (αν θέλει φυσικά)και φωτό η βίντεο.
Καλή διασκέδαση.

jarhead 13-03-2011 12:50

Απάντηση: Συγχρονισμός κυλίνδρων

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από batman ( 336253)
Τελικά τα μηχανάκια μας ισως δεν είναι τόσο πολύπλοκο να ρυθμιστούν όσο φαίνεται.
Δείτε πως αυτοι οι τύποι,έχουν ιδιοκατασκευές μανόμετρα αντί για το ακριβό twinnmax,πολύ φτηνά και εύκολο να φτιαχτούν και ρυθμίζουν τις μπέμπες..

YouTube - using 8 dollar manometer to balance BMW boxer engine throttle bodies

YouTube - R1150GS idle synchro

YouTube - Throttle body sync r1200gs

YouTube - Introduction to Manometers: Two Essential Rules

Αν το κάνει κανείς μας δείχνει (αν θέλει φυσικά)και φωτό η βίντεο.
Καλή διασκέδαση.

Καντε το εσεις παιδια αλλα εγω θα το παω συνεργειο!!!:sm7::sm7::sm7:Με συγχωρεις αλλα ετσι ακουστηκε....Ευχαριστουμε παντως...

vaska 13-03-2011 13:04

Είδα μόνο το 1ο video, δεν είναι δα και κάτι τόσο πολύπλοκο, απλό υποπιεσόμετρο έφτιαξαν για να ελέγχουν ότι το γκάζι "ανοίγει" το ίδιο και στους δύο κυλίνδρους. Αλλά όλα τα λεφτά είναι το ARIEL στο βάθος του πλάνου.
:sm7::sm7:

batman 13-03-2011 13:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 336258)
Καντε το εσεις παιδια αλλα εγω θα το παω συνεργειο!!!:sm7::sm7::sm7:Με συγχωρεις αλλα ετσι ακουστηκε....Ευχαριστουμε παντως...
[/SIZE][/B]

Δεν νομίζω.Αν το κάνω γω πρώτα,θα ανεβάσω γω βίντεο η φωτό.Απλως δεν έχω χώρο να κάνω οτιδήποτε εκτος απο ένα δυο πολυ βασικά,στο πεζοδρόμιο,και αυτό με φωνές και μουρμούρες απο τη διαχειρίστρια.
Σκέψου,οτι βαλβίδες ρυθμίσαμε με ενα φίλο,πριν 6000χλμ περίπου,σε μια αυλή,με χώματα,αέρα,σκόνη,και τα μισά εργαλεία να λείπουν..Ευτυχώς είχαμε καφέ,(με λίγο χώμα μέσα,)και μπύρα.Ζεστή.
Απο ένα σημείο και μετά,αποφάσισα για κάποια πράγματα να αποφεύγω τα συνεργεία.

batman 13-03-2011 13:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 336262)
Είδα μόνο το 1ο video, δεν είναι δα και κάτι τόσο πολύπλοκο, απλό υποπιεσόμετρο έφτιαξαν για να ελέγχουν ότι το γκάζι "ανοίγει" το ίδιο και στους δύο κυλίνδρους. Αλλά όλα τα λεφτά είναι το ARIEL στο βάθος του πλάνου.
:sm7::sm7:

Ναι,είναι μαύρη διαφήμιση...Και η σκαλίτσα στο δεύτερο,όλα τα λεφτά...Βάφω το σπίτι,και με τα ίδια εργαλεία,συγχρονίζω και τα κυλινδρά μου ναούμε...:sm7::sm7::sm7::sm7:

vaska 13-03-2011 13:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από batman ( 336264)
Ναι,είναι μαύρη διαφήμιση...Και η σκαλίτσα στο δεύτερο,όλα τα λεφτά...Βάφω το σπίτι,και με τα ίδια εργαλεία,συγχρονίζω και τα κυλινδρά μου ναούμε...:sm7::sm7::sm7::sm7:

:sm7::sm7::sm7:

jarhead 13-03-2011 15:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από batman ( 336263)
Δεν νομίζω.Αν το κάνω γω πρώτα,θα ανεβάσω γω βίντεο η φωτό.Απλως δεν έχω χώρο να κάνω οτιδήποτε εκτος απο ένα δυο πολυ βασικά,στο πεζοδρόμιο,και αυτό με φωνές και μουρμούρες απο τη διαχειρίστρια.
Σκέψου,οτι βαλβίδες ρυθμίσαμε με ενα φίλο,πριν 6000χλμ περίπου,σε μια αυλή,με χώματα,αέρα,σκόνη,και τα μισά εργαλεία να λείπουν..Ευτυχώς είχαμε καφέ,(με λίγο χώμα μέσα,)και μπύρα.Ζεστή.
Απο ένα σημείο και μετά,αποφάσισα για κάποια πράγματα να αποφεύγω τα συνεργεία.

Μαζι σου...της ιδιας φιλοσοφιας ειμαι και εγω...

Φιλικα ROBIN

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:15.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!