![]() |
φωτα xenon
ξέρει κάποιος να μου προτείνει για φωτα xenon μαγαζι με καλά και φτηνά εννοείται για να εξοπλίσω και εγώ τη μηχανή μου...
ευχαριστώ |
Απάντηση: φωτα xenon
Στά Χανιά?
Jefe |
εγω πηρα αυτα PHILIPS H1 XENON HID 6000K PURE WEIßE LICHTER KIT bei eBay.de: Lichter Leuchten (endet 10.04.11 15:10:53 MESZ)
αν θελεις φορας το ενα και το αλλο το πουλας.παντως στο ebay εχει πολλα φτηνα απο 20 ευρω |
Απόσπασμα:
Γιατί ο φίλος έχει 1200. |
Απόσπασμα:
ναι έχω ένα 1200 adve. του 2006 για την ακρίβεια.δε με ενδιαφέρει αποκλειστικά χανιά. ευχαριστώ |
Απόσπασμα:
καλυτερα παντως θα σε συμβουλεψει καποιος με 1200.εγω απλα σου εδωσα καποιο μερος για να ψαξεις και να συγκρινεις λιγο και τιμες |
Μπορεί να μην γράφει για canbus, αλλά να κάνει κανονικά;)
|
Έχω βρει το παρακάτω κιτ στο e bay
Xenon HID Light Kit CAN-BUS Ballast H7 6000K 55W 12V πιστευω πως κάνει για το gs μου που είναι του 08 να το πάρω η έχει κάποιος καμία καλύτερη πρόταση? Α! και αν το πάρω τοποθέτηση σε εναν οποιονδήποτε ηλεκτρολογο η παω κάπου Συγκεκριμένα ? |
Εγώ έβαλα από το ebay και ενώ δεν έγραφε για canbus μου δουλεύει κανονικά χωρίς ένδειξη στο κοντέρ. Βασίκα τότε ούτε καν ήξερα τι είναι το canbus:p. Γύρω στα 60 με 70 γιούρος με μεταφορικά αν θυμάμαι καλά μικρή και μεγάλη σκάλα, slim ballast, 6000k.
|
Νικο ο ηλεκτρολογος μου τα βαζει για 120 euro και τις δυο σκαλες!!εβαλε και ο ramiod!!
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:47. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!