![]() |
Δέμα για Ευρώπη.. how to?
Πήγα σε γνωστή κουριερ να ρωτήσω πόσο κοστίζει να στείλω ένα δέμα 17 κιλά στην Αμβέρσα
και μου ζήτησαν 200 ευρώ..τρελάθηκα:( Ξανατωτάω για 10 κιλά βάρος, 130 μου απαντά η κοπέλα:( Σας ερωτώ λοιπόν αν ξέρετε πως μπορείς να στείλεις φτηνά δέμα προς Ευρωπαϊκούς προρισμούς???:confused: Με τουριστικό λεωφορείο ίσως, με φορτηγά της γραμμής?? Όποιος γωρίζει ας βοηθήσει:) Να συμπληρώσω ότι έλαβα δέμα 15 κιλά από Γερμανία και πλήρωσα 38 ευρά:o |
Απάντηση: Δέμα για Ευρώπη.. how to?
Δεν ξέρω με πια εταιρία μίλησες.... εγώ πριν λίγες μέρες έστειλα ένα μικρό πακέτο στην Αγγλία και η πιο φτηνή προσφορά ήταν της ACS αλλά με το "αργό" δρομολόγιο.
Βέβαια εμένα ήταν 1 κιλό και πλήρωσα 25 ευρώ. Οπότε μην ελπίζεις για τιμές Γερμανίας!! ΕΛΤΑ ρώτησες;;; Λέμε τώρα...... :hmmm: Μπορεί να τα φορτώνει σε γάιδαρο, να κάνει κανα μήνα να φτάσει - αν δε σε απασχολεί ο χρόνος παράδοσης - αλλά να είναι πιο φτηνό. |
Μπορείς να μειώσεις τα 17kg σε 1,7kg:Απορία::Απορία: :D |
ΕΛ.ΤΑ. ρώτησε Χάρη.
|
|
ΕΛΤΑ αλλά συστημένο για να πάει σίγουρα!!!
|
Απόσπασμα:
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000204AE.gif Jefe |
Απόσπασμα:
;););) |
Και με τα ΕΛΤΑ,
είναι πολά τα λεφτά ....Χάρη! :D:D:D |
Έχοντας εμπειρία θα σου προτείνω και εγώ τα ΕΛΤΑ Χάρη, Συστημένο μπορείς να το κάνεις και tracking...:)
Eκτός από το βάρος σημασία έχει και ο όγκος, επίσης να ξέρεις ότι αν χαθεί τα ΕΛΤΑ καλύπτουν μέχρι 200 ευρώ αξία... Εγώ πάντως έχω στείλει καμία 30 μηχανές στο εξωτερικό και όλα ήταν σε 4-6 μέρες στον προορισμό τους.. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:49. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!