![]() |
ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ......
.....το βραδυ καμια εικοσαρια φιλοι απο το φορουμ ducatisti.gr εχουν δωσει ραντεβου για καφε στο μαγαζι ''Πωλειται''.
Τρεια παιδια απο αυτα επειδη ειναι ''αρρωστα μαλλια'' κοινως φαλακροι, ειχαν τα κεφαλια τους τελειως γλομπους. Δυο απο τα υπολοιπα παιδια ειχαν κολλησει στο κρανος τους nickname,ομαδα αιματος και την ελληνικη σημαια. Αφου εφτασαν τα πραγματα στο τραπεζι περιπου πενηντα ατομα τους κυκλωσαν και τους εστηλαν στο νοσοκομειο με ραμματα, καταγματα και αλλα καλα....... κλειδια απο μηχανες, κινητα, κρανη, πορτοφολια, χαθηκαν πανω στον χαμο. Ο φιλος μου ο Κωστας γνωστος στα φορουμ και ο ως Κ-ΚΙΝG (εχει κανει και εδω εγγραφη)βρισκετε στην νευρολογικη στην Πανορμου. Δεν εχω να πω τιποτα αλλο εκτος απο το οτι ειμαι οργησμενος μεχρι εκει που δεν παει. Φιλε γρηγορη αναρωση και πληρη αποκατασταση. |
Απάντηση: ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ......
Ποσταρω το λινκ για να διαβασετε πως μπορει να γινει το κακο
http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1273625 (αεκτζηδες και ηρεμο πνευνα......διαβαστε τι γραφουν απο το φορουμ των Εξαρχειων) |
Νεύρα:hmmm:Νεύρα |
υπάρχει εξήγηση πώς προκλήθηκαν οι αλητάμπουρες ?????:Απορία::Απορία::Απορία:
έτσι ? στα καλά καθούμενα ???:hmmm::hmmm::hmmm: |
περαστικα στα παιδια.....:hmmm: αλητεια σε ολο της το μεγαλειο....:mad: |
προκληση ηταν οτι ο
1,φιλος μου ο Κ-ΚΙΝG ειναι κουρεμενος γουλη ενεκα καραφλας, οπως και αλλα δυο παιδια. 2,καποιοι απο τα παιδια ειχαν ραμενα στα μπουφαν τους Ducati Hellas και το Ελλας ενοχλουσε. 3.O Blek ειχε και ελληνικη σημαια στο κρανος του. |
:hmmm:
|
Δεν είμαστε καλά...... ΝεύραΝεύραΝεύρα
|
Μαλλον τους περάσανε για Χρυσαυγήτες...
:hmmm: |
Απόσπασμα:
Αμα έχεις μακρύ μαλλί είσαι αναρχικός κι αν είσαι κουρούπα είσαι χρυσαυγίτης. Στην Ελλάδα του 2011 τα ράσα εξακολουθούν να κάνουν τον παπά.... την τρέλλα μου..... |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:20. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!