![]() |
SIENNA 88 OLYMPIAKOS 76
AΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ...ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ,ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ... ΚΡΑΤΑΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...:D:D |
Απάντηση: SIENNA 88 OLYMPIAKOS 76
Δεν πειράζει παιδιά και του χρόνου,θα βολέψουμε εμείς τα Ιταλάκια :cool: |
Με τόσους έμπειρους παίχτες δεν περίμενα να πάρουν τα μυαλά τους αέρα μετά το πρώτο παιχνίδι..:(
Με άμυνα για τα μπάζα, δεν ανταποκρίθηκαν ουσιαστικά σε κανένα παιχνίδι..:( Τώρα ας το δούν από τον καναπέ..:p:D |
Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αφού σε τέσσερα παιχνίδια, κ με αβαντάζ έδρας, δεν τα κατάφερε να πάρει την πρόκριση, απέναντι σε μία θεωρητικά κατώτερη ομάδα. :(
Καλή τύχη στον ΠΑΟ, που πανάξια πήρε την πρόκριση απέναντι στην περσινή Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Jefe |
Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ι Κ Ο Σ ! ! ! |
Πρέπει να το δούμε και αλλιώς. Ο ΠΑΟ κέρδισε την μπάρτσα 3-1 και ο Ολυμπιακός έχασε 3-1 άρα μπάρτσα = ολυμπιακός, μεγάλη χαρά σας δίνω:D:D:D:D
|
Απόσπασμα:
:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Κανονικά έχουμε περάσει αφού και στα 4 παιχνίδια έχουμε βάλει περισσότερους πόντους από τους Ιταλούς.
Πάλι δάχτυλος του Παναθηναϊκου μου μυρίζεται.:sm7::sm7: |
Εμένα κάτι πήρε το αυτί μου ότι ο Ζήσης έπαιξε υπό την επήρεια ειδικής μη ανιχνεύσιμης
ντόπας κατασκευής Γιαννακο..και ότι ο Χέστον-Χέρστον πως λέγεται χρησιμοποιήθηκε αντικανονικά..:sm7::sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!