![]() |
Ο ΑΛΛΑΧ είναι μεγάλος!!! Την απέκτησα...
Μετά από 5 τσέχικες pils υπέκυψα στα θέλγητρα της Βαυαρής...
Ο τόπος του εγκλήματος, η μπυραρία Αίθριον στο Γεντί Κουλέ. Αφορμή? Μια υποθερμική συζήτηση περί BMW, μέχρι που ο παλιός φίλος και συνάδελφος του Φίλιππου (fmargaritis), πετάει το δράκο για την υποχρεωτική πώληση της καλής του λόγω μετάθεσης σε νησί. Αντιστάθηκα με ηρωισμό για ένα δίωρο... Αποτέλεσμα? Εγώ ν΄αγοράσω την GS1200 του φίλου του, κι ο Φίλιππος την "Βασίλισσα" (για on-off), που όπως μΕ εξομολογήθηκε αργά το βράδυ, διατηρούσε έναν ανομολόγητο κρυφό έρωτα για την Αφρικάνα, αλλά δεν ήθελε να εκδηλωθεί! Τελικά σ΄αυτή τη ζωή όλοι έχουμε βίτσια, που είναι αδύνατο ν΄αντισταθούμε! Φίλιππα, να την προσέχεις, να την συμπεριφέρεσαι σαν βασίλισσα και είμαι σίγουρος ότι θα έχεις απολαυστικά χιλιόμετρα. Σ΄ευχαριστώ που λειτούργησες σαν καταλύτης στην πραγματοποίηση του ονείρου μου! Στις 9.00' έχουμε ραντεβού στο ΚΕΠ για το τυπικόν της υπόθεσης. Φωτογραφίες από την κατακόκκινη μπέμπα το μεσημέρι...;) |
Απάντηση: Ο ΑΛΛΑΧ είναι μεγάλος!!! Την απέκτησα...
Kαλορίζικες παιδιά οι νέες σας μοτό! Καλά κ ονειρεμένα χιλιόμετρα να 'χετε! ;)
Jefe |
O Uriah Heep με GS!!!!!! Να σε δω, να φωτογραφίζεσαι με ευτυχισμένο χαμόγελο, φορώντας το Rally 3 Pro και κλείνω την σύντομη ζωή μου στα δρώμενα του forum... :sm7::sm7::sm7: Καλορίζικη ... |
Καλοριζικη και καλα χιλιόμετρα !!!!! Τώρα μάλιστα Ειναι ο άνθρωπος τεστ τραιβ μόνο Απο αυτόν ποια τον άνθρωπο θα πρέπει να ακούμε τα θετικά η αρνητικά σχόλια.Και πάλι καλοριζικη και πολλα απολαυστικά χιλιόμετρα!! |
καλές βολτες..και περιμένουμε σχόλια...:D
|
Καλορίζικη και καλά χιλιόμετρα. Δόξα τον Γιαραμπί.
|
Με 5 μπυρίτσες και υπέκυψες ?? ......αχ, μόνο με το raki δεν μεθάς εσύ !! :D:D
Καλοτάξιδη, να την χαρείς και να την γεμίσεις με απολαυστικά χιλιόμετρα και αυτοκόλλητα !! ;) Υ.Γ.: ...........άντε και καλό μήνα !! :cool: :):) |
Σαλάμ Αλέκουμ !!! :D Καλορίζικη κ´ Καλά χλμ !!! :) |
Υ.Γ.: ...........άντε και καλό μήνα !! :cool:
:):)[/QUOTE] Ρε λες................Α Μπα αλλα πάλι Γιατι το γερακι να λέει έτσι!!!!! :sm7::sm7: |
Μάλλον πρωταπριλιάτικο θα είναι μην τρελαθούμε τελείως:sm7::sm7: Όπως και να έχει το πράμα να είσαι πάντα καλά να ταξιδέυης ανα τον κόσμο ;) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!