![]() |
Φίλτρο Κ&Ν
Φοράει κανείς φίλτρο Κ&Ν;;;;;
Ή καλύτερα να ρωτήσω. Από αυτούς που φοράνε, έχετε δει διαφορά;;;;; Ή μήπως είναι η ιδέα σας;;;; Τι καλύτερο κάνει από το μανίσιο;;;;; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις;););) |
Απάντηση: Φίλτρο Κ&Ν
Φοράω εδώ και καιρό,η μηχανή αναπνέει καλύτερα και σε συνδυασμό με εξάτμιση,ακόμα καλύτερα ;) |
Από οτι έχω ακούσει δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη διαφορά:hmmm:
|
Παντα σε συνδυασμο με ανοικτη εξατμιση...πριν φορουσα ΡΕΜΟΥΣ και τωρα την μαμα....Εχει διαφορα!!!
|
Σε ολα μου τα μηχανακια εχω αλλαξει το μαμισιο με ΚΝ.Εχω δει διαφορα, αναπνεει πιο ελευθερα το μοτερ.
|
Απόσπασμα:
|
Τσάμπα λεφτά,έχω KN και δεν βλέπω καμία διαφορα.
Οποιος το θέλει ας μου φέρει ένα μαμισιο και να του το δώσω. |
Είχε και το έβγαλα.
Λίγο θόρυβο παραπάνω έκανε. |
Αναπνεει καλυτερα το μοτερ που συνεπαγετε με μεγαλυτερη καταναλωση...:rolleyes::rolleyes:
εκτος απο το ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ....δεν βρίσκω κανεναν αλλο ελκυστικο λογο για να προχωρησω σε αντικατασταση του μαμισιου φιλτρου με Κ/Ν και οτιδήποτε αλλο.....ασε που με το κ/ν ρισκαρεις να μπουκωσει το μοτερ απο σκονη(εχει βλεπεις πιο ανοικτους πορους....),βρωμιες και αλλα.....εγω το θεωρω πεταμενα λευτα...:):) |
Υπάρχει μια άποψη στην αγορα ότι οι αφτερ μάρκετ εταιρείες "ξέρουν" καλύτερα τα μηχανάκια κτλ κτλ
Δεν το χωράει ο νους μου ότι κάποια άλλη εταιρεία ξέρει καλύτερα τα BMW απο την ίδια την BMW. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:50. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!