![]() |
Σήμερα στα Πατήσια.
Για γερά στομάχια που λένε. Βρήκα και πάρκαρα σε ένα στενό περιμένοντας για μια δουλειά κανά μισάωρο το πρωί. Από περιέργεια είπα να περπατήσω τριγύρω.
Καλώς ή κακώς αυτός είναι ο πολιτισμός μας σήμερα. Δε πά να λένε οι πολιτικοί και τα κανάλια ότι θέλουν. Αυτοί είμαστε. Βλέπει κανείς να βγαίνουμε από την κρίση; Μακάρι να το δουν τα εγγόνια μας. 4 χιλιόμετρα από το Κολωνάκι. |
Απάντηση: Σήμερα στα Πατήσια.
Συγκλονιστικο.Απο καιρο σκεφτομουνα να κανω ενα βιντεακι με παλιες φωτογραφειες της Αθηνας και με το σημερινο χαλι...:mad:Δεν πειραζει που δανειστηκα το ωιντεακι και το εβαλα στο facebook ε;:)
|
Μπράβο ρε gemara, πολύ ωραίο μάτι έχεις, με πολλά νοήματα το βιντεάκι σου, συγχαρητήρια...Πέρασες κι από Δροσοπούλου? Στο 238 έμενε ο κολλητός μου στον 5ο όροφο μια πολυκατοικίας του 60 χωρίς ασανσέρ... Την είδα λίγο να εξελίσσεται την περιοχή..
Είναι όντως ερρείπια μιας όμορφης εποχής..:cool: |
Απόσπασμα:
Πιστεύω να χαρεί ο Γιώργος.:D |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δυο τετράγωνα κάτω ήμουν από το 238 της Δροσοπούλου. Ο πατέρας μου είχε γεννηθεί πιο πέρα στη Στρατηγού Δαγκλή και εγώ στην Ολυμπίας απ' όπου και η φωτογραφία στην αρχή που είμαι έξω από την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου. |
Απογοητευτικές εικόνες ... :cool:
Την χειρότερη εικόνα δίνουν τα διατηρητέα κτήρια ... Επειδή απαγορεύεται η ανοικοδόμησή τους, οι ιδιοκτήτες τ' αφήνουν να ρημάξουν ... Δυστυχώς, το κράτος δεν μπορεί (ως όφειλε) να βοηθήσει οικονομικά για την ανακαίνισή τους ... :( Υ.Γ. Αφού είδες και Ελληνική σημαία ... να είσαι ευχαριστημένος ... ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Σαν τον παλιό στρατιώτη... |
Σημεία των καιρών,
αλλά αυτά δεν έγιναν από την μέρα στην άλλη και φοβάμαι να μήπως μετά από 5 χρόνια βλέπουμε τις σημερινές φωτό και μας καλές σε σχέση με αυτό που θα επικρατεί.... Αν μπορούσα να βρω μία δουλειά μακριά από την Αθήνα θα την έκανα....:cool: Για άλλη μία φορά συγχαρήτηρια Γιώργο....;) κυρίως για την επιμονή σου να "κράζεις" τα κακώς κείμενα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτή την κατάσταση είναι το αποδεχόμαστε σα φυσιολογική.... |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:24. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!