![]() |
r 1150 gs adv στιγμιαία διακοπή στο στροφόμετρο
Χρόνια πολλά σε όλους.Εχω μια ερώτηση.Εδώ και κάτι μέρες,όταν ανοίγω το γκάζι στις 4000-4500-5000 στροφές περίπου,όχι πάντα,ούτε καν σε όλες τις ταχύτητες,κάνει μια μικρή διακοπή,σαν να κόβεται η παροχή,η το ρεύμα στιγμιαία,τόσο στιγμιαία,που γυρνώντας το γκριπ του γκαζιού,περνάει τις στροφές και το φαινόμενο εξαφανίζεται.Εχω το r 150gs adv 2003 με 75000χλμ.:confused::cool:
|
Απάντηση: r 1150 gs adv στιγμιαία διακοπή στο στροφόμετρο
Δεν το έχω ξανα ακούσει Αυτό το πράμα.Μήπως Ειναι η ιδέα σου.Βέβαια κάποια Απο τα οχήματα παραγωγής το στροφομετρο έχει να κάνει με το δυναμο.Δηλαδή Άμα μείνει Απο δυναμο το όχημα νεκρωνη και το στροφομετρο. |
Απόσπασμα:
Ρε φίλος, θα τον τρελάνεις τον άνθρωπο;;;; Τι δουλειά έχει το αλτενέϊτορ;;;;(γιατί δυναμό ήταν τις παλιότερες δεκαετίες:sm7:) Από μπαταρία τροφοδοτείται το κύκλωμα.Και να χάλαγε το δυναμό, θα δούλευε μέχρι να τελειώσει η μπαταρία:D |
Απόσπασμα:
Να στο πω αλλιώς.Για να μην (τον μπερδεψω) και για να μάθεις ΕΣΥ Αυτό γίνεται σε 24 βόλτα οχήματα γι'αυτο το είπα να ψαχτει Όσο μπορει ποιο καλα!!!!! |
Ρε παιδιά η 1150 είχε εικασιτετράβολτα ηλεκτρικά;;;;
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:Απορία::Απορία::Απορία: |
μπορει να ηταν κατι τυχαιο και να μην το ξανακανει Παρακολουθησετο λιγοπροσεκτικα
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:14. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!