GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χρήσιμα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Ασφαλής διανυκτέρευση μιας μηχανής στην Πάτρα..... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=20511)

ThanDim 18-05-2011 19:32

Ασφαλής διανυκτέρευση μιας μηχανής στην Πάτρα.....

Σε λίγες μέρες θα χρειαστεί να "παρατήσω" την μηχανή στο λιμάνι της Πάτρας και να την αφήσω εκεί για ένα 24ωρο. Επειδή έχω κάμποσα χρόνια να πάω στα μέρη αυτά, παίζει κανένα parking, αστυνομικό τμήμα, λιμενικό ή κάποιο ασφαλές σημείο που θα μπορώ να την αφήσω για διανυκτέρευση πολύ κοντά στο λιμάνι;;;;

erasel 18-05-2011 19:37

Απάντηση: Ασφαλής διανυκτέρευση μιας μηχανής στην Πάτρα.....

Κοίτα και για κάνα ασφαλες μέρος και για σένα :sm7::sm7:

Δεν κάνω πλάκα !

ThanDim 18-05-2011 19:40

:)

Εγώ δυστυχώς - ή ευτυχώς - δεν θα είμαι στην περιοχή. Θα επιστρέψω την επόμενη μέρα για να την πάρω. Οπότε το θέμα είναι να την ξαναβρώ........... ;)

skippybi 18-05-2011 22:52

φίλε μου έχει αρκετά πάρκινγκ κοντά στο λιμάνι, δεν έχεις πρόβλημα.;)

Άν σε ενδιαφέρει πάντως, 2 χλμ από το λιμάνι έχω πάρκινγκ σε πυλωτή που μπορείς να την παρκάρεις δωρεάν...

vaska 18-05-2011 23:06

Parking δεν έχω καθότι είναι πιασμένο από τις δικές μου, αλλά μπορείς να έρθεις από το μαγαζί μου να την αφήσεις, να σε πάω λιμάνι και να σε πάρω όταν επιστρέψεις. Η μπουμπού το βράδυ θα κάνει παρέα στον πάπο μου μέσα στο μαγαζί μου. Ενημέρωσε.

REK 18-05-2011 23:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από skippybi ( 383203)
φίλε μου έχει αρκετά πάρκινγκ κοντά στο λιμάνι, δεν έχεις πρόβλημα.;)

Άν σε ενδιαφέρει πάντως, 2 χλμ από το λιμάνι έχω πάρκινγκ σε πυλωτή που μπορείς να την παρκάρεις δωρεάν...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vaska ( 383206)
Parking δεν έχω καθότι είναι πιασμένο από τις δικές μου, αλλά μπορείς να έρθεις από το μαγαζί μου να την αφήσεις, να σε πάω λιμάνι και να σε πάρω όταν επιστρέψεις. Η μπουμπού το βράδυ θα κάνει παρέα στον πάπο μου μέσα στο μαγαζί μου. Ενημέρωσε.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ.. GS FORUM!!
:sm5::sm4:

petros 18-05-2011 23:44

Το μονο ασφαλες ειναι αυτο που σου ειπαν τα παιδια,αλλιως πηγαινε με το κτελ στην πατρα να εχεις το κεφαλι σου σιγουρο.......

vaska 19-05-2011 00:00

Πράγματι για κανέναν λόγο μην αφήσεις την μηχανή στο λιμάνι. Το καλύτερο μέρος για να βρεις ανταλλακτικά είναι το πεζοδρόμιο, έλεγαν παλιότερα και ισχύει ακόμα.

Jefe 19-05-2011 00:09

Θάνο, άν θέλεις, υπάρχει κ η λύση να την φέρεις σπίτι μου στο Ρίον(παρκάρεις σε εσωτερικό χώρο), κ σε πηγαινοφέρνω εγώ στο λιμάνι. ;)

Jefe

panagiotis.farmer 19-05-2011 11:41

:sm5: στους Πατρινους φιλους...:)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:06.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!