GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τι μας έτυχε (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=51)
-   -   ...εμεινα απο δισκο ..... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=20771)

nivo 27-05-2011 16:28

...εμεινα απο δισκο .....

Δε φανταζομουνα σημερα τη μερα μου ετσι,ολη την εβδομαδα τρεξιμο,για βαλιτσες- καγκελα-τακακια-ελενχο της μοτο-ετοιμασια ρουχα (ειναι ακομα μεσα στις βαλιτσες:mad:)τα παντα ολα ετοιμα,χαρα ενθουσιασμος,και ξαφνικα τα ξημερωματα......παρτα!!!ξυπνησα με αφορητο πονο στη μεση (εχω κηλη δισκου και μια καθιζηση σπονδηλων)βλεπω οτι δεν την παλευω, και οταν ανοιξανε τα φαρμακεια βαρεσα και ενα κοκτειλ ,για να μαλακωση λιγο ο πονος.Ετσι παει η εκδρομη στο συρρακο για μενα :(..........

Wicked_GS 27-05-2011 16:49

Απάντηση: ...εμεινα απο δισκο .....

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από motovlamenos ( 389686)
Δε φανταζομουνα σημερα τη μερα μου ετσι,ολη την εβδομαδα τρεξιμο,για βαλιτσες- καγκελα-τακακια-ελενχο της μοτο-ετοιμασια ρουχα (ειναι ακομα μεσα στις βαλιτσες:mad:)τα παντα ολα ετοιμα,χαρα ενθουσιασμος,και ξαφνικα τα ξημερωματα......παρτα!!!ξυπνησα με αφορητο πονο στη μεση (εχω κηλη δισκου και μια καθιζηση σπονδηλων)βλεπω οτι δεν την παλευω, και οταν ανοιξανε τα φαρμακεια βαρεσα και ενα κοκτειλ ,για να μαλακωση λιγο ο πονος.Ετσι παει η εκδρομη στο συρρακο για μενα :(..........

ΩΧΧΧΧΧΧ.......:Μπερδεμέν:Μπερδεμέν:Μπερδεμέν
Λοιπον εν συντομια.....

Ενας φιλος φερνει ενα νεο εργαλειο λαπαροσκοπικης σχεδον αναιμακτης εγχειρισης για κηλη δισκου που το πρωι μπαινεις και το βραδυ βγαινεις ορθιος. Βεβαια θελει λιγη προσοχη για ενα διαστημα αλλα τουλαχιστον δεν σε κραταει στο κρεβατι για μερες και η ενοχληση ειναι μηδαμινη.
Και ο δευτερος φιλος την εκανε-με χρονιο προβλημα παρακαλω- και ειναι περδικι.

Αν θες μπορω να σε φερω σε επαφη με τον φιλο που φερνει το εργαλειο να σου πει λεπτομερειες....

tsatsos 27-05-2011 16:53

Περαστικα Νικολα...

giclas 27-05-2011 17:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Wicked_GS ( 389703)
ΩΧΧΧΧΧΧ.......:Μπερδεμέν:Μπερδεμέν:Μπερδεμέν
Λοιπον εν συντομια.....

Ενας φιλος φερνει ενα νεο εργαλειο λαπαροσκοπικης σχεδον αναιμακτης εγχειρισης για κηλη δισκου που το πρωι μπαινεις και το βραδυ βγαινεις ορθιος. Βεβαια θελει λιγη προσοχη για ενα διαστημα αλλα τουλαχιστον δεν σε κραταει στο κρεβατι για μερες και η ενοχληση ειναι μηδαμινη.
Και ο δευτερος φιλος την εκανε-με χρονιο προβλημα παρακαλω- και ειναι περδικι.

Αν θες μπορω να σε φερω σε επαφη με τον φιλο που φερνει το εργαλειο να σου πει λεπτομερειες....

για λεγε για λεγε ... εχω ενα φυλαρακι που ενδιαφερετε με παρομειο προβλημα (σπονδιλοληση)

SenseiG 27-05-2011 17:31

Περαστικα Νικο.
Παλι καλα που δεν σε επιασε στα βουνα...;)

ARGI 27-05-2011 17:37

Νικολάκι περαστικά ρε φίλε...
Ατυχία ρε φίλε, αλλά προηγείτε η υγεία μας...
Ταξίδια θα έρθουν άλλα...
Υ.π
Μόλις διάβασα τον τίτλο, νόμιζα ότι έμεινε το εργαλείο από δίσκο-πλατό..!!!
:sm7::sm7:

nivo 27-05-2011 17:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 389724)
Νικολάκι περαστικά ρε φίλε...

Ατυχία ρε φίλε, αλλά προηγείτε η υγεία μας...
Ταξίδια θα έρθουν άλλα...
Υ.π

Αργυρη ευχαριστω, δισκος και το ενα και το αλλο,απο την αλλη σκεφτομαι λες να με αφησει και το αλλο απο δισκο ???

nivo 27-05-2011 17:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από SenseiG ( 389718)
Περαστικα Νικο.
Παλι καλα που δεν σε επιασε στα βουνα...;)

Ευχαριστω Γιωργο,ημουν ξυπνιος απο τις 6 το πρωι και προσπαθουσα να εκτιμησω την κατασταση,αν πηγαινα δεν ξερω σε τι κατασταση θα εφτανα,πως θα γυριζα,δεν θα περναγα καλα γιατι το εχω ξαναπαθει πιο παλια,και θα χαλαγα την ολη φαση απο τα υπολοιπα παιδια κατι που δεν θα το ηθελα

264George 27-05-2011 18:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 389724)
. . .

και εγώ αυτό κατάλαβα . .

Νίκο περαστικά

commander 27-05-2011 18:06

α ρε Νικολα τι γκατεμια ειταν αυτη τι να πω!!!!!! :o:o

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:26.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!